• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sigmatex Superlatex Semi-Gloss - Donkere Kleuren

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs
Let op: Sigmatex Superlatex Semi-Gloss - Donkere Kleuren is door Sigma vervangen door Sigmatex Superlatex Satin - Lichte Kleuren

Sigmatex Superlatex Semi-Gloss - Donkere Kleuren productinformatie

  • Prettige verwerking
  • Professionele schilderskwaliteit
  • Reukarm
  • Schrobvast klasse 1
  • Voor binnen en buiten
  • Waterdampdoorlatend

Sigmatex Superlatex Semi-Gloss - Donkere Kleuren omschrijving

Sigmatex Semi-Gloss is een watergedragen, goed dekkende zijdeglanzende muurverf van hoge kwaliteit. U kunt deze verf zowel binnen als buiten gebruiken. Sigmatex Superlatex Semi-Gloss hecht tevens op ondergronden met een ‘gesloten’ karakter, zoals verflagen op basis van alkydhars. Echter, wanneer de gesloten ondergrond zich buiten bevindt of binnen in een vochtige ruimte (bijvoorbeeld badkamer en keuken), wordt de toepassing van Sigmatex Superlatex Semi-Gloss afgeraden. De combinatie van een gesloten ondergrond met een dampdoorlatende muurverf kan bij vochtbelasting tot onthechting leiden.

Sigmatex Superlatex Semi-Gloss met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen, in verband met de beeldscherminstellingen, afwijken van de werkelijkheid. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Kies dan in onze online kleurenwaaier voor de optie 'Mijn kleur staat hier niet bij'. Bij het afrekenen van je bestelling kun je vervolgens bij Opmerkingen je kleurnaam of kleurcode noteren.


Sigmatex Superlatex Semi-Gloss op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over Sigmatex Superlatex Semi-Gloss

Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Sigmatex Superlatex Satin bestellen bij Verfwinkel.nl
Sigmatex Superlatex Semi-gloss bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl.


Basis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Muurverf Schrobklasse I
Glansgraad Halfglans / Semi-Gloss
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 8-10 m2 per liter
Merk Sigma
Levertijd Momenteel niet leverbaar

Sigmatex Superlatex Semi-Gloss - Donkere Kleuren bestand(en) downloaden

Top