• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sigma Flexidur Woodseal - 2K SET

Meer afbeeldingen

 

Sigma Flexidur Woodseal - 2K SET productinformatie

  • Blijvend flexibel
  • Krimpvrij
  • Oplosmiddelvrij
  • Overschilderbaar met watergedragen en synthetische lakken

Sigma Flexidur Woodseal - 2K SET omschrijving

Sigma Flexidur WoodSeal, voorheen Sigma Flexidur KA is uit het assortiment van Sigma. Als vergelijkbaar alternatief product kun je kiezen voor de RepairCare Dry Shield SK.Sigma Flexidur WoodSeal, voorheen Sigma Flexidur KA is een blijvend elastisch twee-componenten lijm- en afdichtingsmiddel op basis van epoxy. Zeer hoge lijmkracht. Voor het volledig afdichten van kopse kanten, randafdichtingen en onbeschermd hout. Oo k in te zetten voor het herstellen van hout met oppervlakkige gebreken, zoals scheurvorming en openstaande vingerlassen (vliessysteem). Je kunt Sigma Flexidur WoodSeal toepassen bij temperaturen van 10°C tot 30°C. Oplosmiddelvrije, tweecomponenten, blijvend elastische lijm- en afdichtingsmiddel op basis van epoxy.


Extra informatie over Sigma Flexidur Woodseal
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Sigma Flexidur Woodseal bestellen bij Verfwinkel.nl
Sigma Flexidur Woodseal bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl.

Basis Epoxy
Ondergrond Hout
Soort Plamuur
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 2 m2 per Liter
Merk Sigma
Levertijd Momenteel niet leverbaar

Sigma Flexidur Woodseal - 2K SET bestand(en) downloaden

Top