• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sigma Facade Murolac Matt - Lichte Kleuren

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Sigma Facade Murolac Matt - Lichte Kleuren productinformatie

  • Geringe vuilaanhechting
  • Niet overschilderbaar met andere verftypen
  • Onverzeepbaar
  • Synthetisch
  • Uitermate geschikt voor afwerking van liggende delen
  • Uitstekend regendicht
  • Verwerkbaar bij lage temperaturen
  • Voor buiten

Sigma Facade Murolac Matt - Lichte Kleuren omschrijving

Oplosmiddelhoudende gevelverf voor buiten op basis van acrylaatcopolymeer. Voor de afwerking van gevels of geveldelen die een dampremmende afwerking behoeven.


LET OP:  De kleuren van de kleurenkaart/waaiers zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Neem dan contact op met onze klantenservice. Kleuren van de kleurenkaart/waaiers zijn een indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.


Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Sigmafix Universal (1 : 4 verdund).
Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn. Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige latex muurverflagen (poreus, door laag percentage bindmiddel) verwijderen. Indien deze matte muurverf wordt toegepast op ondergronden binnen handbereik (bijvoorbeeld borstweringen en kolommen), kunnen door aanraking of reinigen glanzende plekken ontstaan.

Sigma Facade Murolac Matt op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.


Extra informatie over Sigma Facade Murolac Matt
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Sigma Facade Murolac Matt bestellen bij Verfwinkel.nl
Sigma Facade Murolac Matt bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail naar klantenservice@verfwinkel.nl.


Basis Terpentine Basis / Alkyd
Basis Terpentinebasis
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Muurverf voor buiten
Glansgraad Mat
Toepassing Voor buiten
Rendement 6-9 m2 Per Liter
Merk Sigma
Levertijd Op voorraad

Sigma Facade Murolac Matt - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Top