Retouren bij VERFWINKEL.nl

 

Retourneren:
Indien je produkten wlt retourneren kun je gebruik maken van  het herroepingsrecht en je bestelling kosteloos binnen 14 dagen aan ons retourneren,( mits onbeschadigd/ongebruikt en in de originele verpakking.)

Je dient het te retourneren product eerst bij ons aan te melden via onderstaand contactformulier. Je ontvangt van ons dan een retourformulier met daarin een retournummer.
Vul het formulier in en voeg het toe aan het pakket zodat wij weten van wie de producten zijn! Alleen volledig ingevulde formulieren kunnen in behandeling genomen worden.

Het produkt dient binnen 14 dagen na de retourmelding, goed verpakt met bijgevoegd retourformulier verzonden te worden naar onderstaand adres:
Verfwinkel.nl
T.a.v. afdeling retouren
Antwoordnummer 589
5700 VB  HELMOND

Let op:
Op kleur gemengde verven kunnen niet geretourneerd worden, omdat deze op maat gemaakt zijn, en daarmee uitgesloten van het herroepingsrecht.(zie onze Algemene voorwaarden artikel 8 lid 2c).
Dit geldt dus voor nagenoeg alle kleuren (Ook uit de kleurenwaaiers)

 

Vergoeden:
VERFWINKEL.nl vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten die door VERFWINKEL.nl in rekening gebracht worden voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij VERFWINKEL.nl aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

VERFWINKEL.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

Garantie:
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een produkt datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.
Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie.Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

 

Mail ons

* Verplichte velden