• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Retouren bij VERFWINKEL.nl


Bestelling retour sturen
Iedere webshop-consument heeft het recht 
om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop consument of een door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. (Dit geldt ook voor de op kleur gemengde verven in de kleur RAL 9010 etc.) 

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen dat je de overeenkomst wil herroepen. Hiervoor kan je gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping. Het gebruiken van een herroepingsformulier is niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Waardevermindering 
Voor verbruiksartikelen, zoals verf, geldt dat voor het beoordelen van het product het niet nodig is om het uit te pakken of te openen. Doe je dit toch, dan is het product niet meer te verkopen en kan de waardevermindering 100% zijn. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Terugbetaling na 
herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment 
hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten voor het gebruik van de extra verzendopties zoals avondlevering en Same Day Delivery) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat VERFWINKEL.NL op de hoogte is gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van VERFWINKEL.NL terug.

Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. VERFWINKEL.NL betaalt terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. In ieder geval zullen er voor terugbetalingen geen extra kosten in rekening gebracht worden. VERFWINKEL.NL wacht met terugbetaling tot de goederen weer in goede orde zijn ontvangen of als je hebt aangetoond dat de goederen teruggezonden zijn, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. 

LET OP: 
Retourneren is kosteloos als je gebruik maakt van het antwoordnummer en je retour eerst aangemeld hebt via het retourformulier. Van VERFWINKEL.NL krijg je een retournummer die je op de doos dient te plakken. Indien je het pakket via andere vervoerders en zonder retournummer naar VERFWINKEL.NL terugstuurt, zijn de retourkosten voor jouw rekening. 

Retouradres
Verfwinkel.nl
T.a.v. Afdeling Retouren 
Antwoordnummer 589

5700 VB Helmond - Nederland


Mail ons

* Verplichte velden

Top