• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Repair Care Dry Flex 4

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Repair Care Dry Flex 4 productinformatie

  • Hele jaar door te gebruiken
  • Na 4 uur schuur- en overschilderbaar
  • Voor binnen en buiten

Repair Care Dry Flex 4 omschrijving

2-in-1: 
Repair Care Dry Flex 4 Houtreparatie (2-in-1) is een reparatiepasta met beide componenten in een koker, welke in elk enkelvoudig kitpistool past. Dit vulmiddel gedraagt zich als hout waardoor het op dezelfde manier is te bewerken en schilderen en beweegt met het hout mee. De vulmiddelen van Repair Care zijn geschikt voor kleine en middelgrote houtreparaties van 5 tot 20mm dikte.Na 4 uur is dit product schuur- en overschilderbaar en dus ideaal voor het permanent repareren van houtrot en houtaantastingen waarbij de tijdsfactor van groot belang is. Uniek is de prettige verwerkbaarheid in combinatie met de korte droogtijd. Gebruik dit product altijd in combinatie met Dry Fix 4 of Dry Fix Uni. 

2 Componenten: 
Repair Care Dry Flex 4 is een 2-komponenten reparatiepasta op basis van epoxy voor permanente, kleine tot middelgrote reparatieshoutreparaties van 5 tot 20mm dikte. Gemakkelijk en prettig te verwerken en na 4 uur schuur- en overschilderbaar. Verwerkingstemeratuur 0-35 graden celcius. Bij een juiste vermenging egaal geel van kleur. Gebruik dit product altijd in combinatie met Dry Fix 4 of Dry Fix Uni.
Extra informatie over Repair Care Dry Flex 4 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Repair Care Dry Flex 4 Houtreparatie bestellen bij Verfwinkel.nl 
Repair Care Dry Flex 4 Houtreparatie  bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze reparatiepasta of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl 

Basis Epoxy
Ondergrond Hout
Soort Plamuur
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Repair Care
Levertijd Op voorraad

Repair Care Dry Flex 4 bestand(en) downloaden

Top