• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Ral 8022

Ral 8022

€ 49,95

€ 31,22

€ 41,95

€ 26,22

€ 62,99

€ 39,37

€ 38,20

€ 22,16

€ 35,30

€ 19,77

€ 32,98

€ 20,45

Ral 8022

Ral 8022 voor binnen en buiten

Ral 8022 wordt in de Ral kleurenwaaier omschreven als zwartbruin. Het is een actuele kleur, die je momenteel veel voorbij ziet komen in de woninginrichting. Het grote voordeel van werken met de Ral kleurencodes, is dat je verschillende verfproducten in dezelfde kleurcode kunt laten mengen. Hierdoor kun je een eenduidige stijl creëren en breng je symmetrie in je inrichting. Bij Verfwinkel.nl werken we alleen met 100% originele Nederlandse kleurenpasta’s. 

Wat is Ral 8022?

Ral 8022 staat dus bekend als zwartbruin en is een zeer donkere bruintint, tegen het zwarte aan. Denk aan de kleur van een kop koffie zonder melk. Ral 8022 wordt zowel binnen als buitenshuis toegepast. De bruine gloed door het zwart geeft het een warme, klassieke uitstraling. Deze kleur combineert fantastisch met de kleur van bakstenen, waardoor zij vaak gebruikt wordt voor kozijnen, overkappingen of garagedeuren. Echt een blikvanger!

Niet te donker?

Veel mensen schrikken terug voor het gebruik van een donkere kleur in je huis, maar dat is onnodig. Mits je goed rekening houdt met de lichtinval in de kamer en de andere gebruikte kleuren, kun je eigenlijk zonder risico met donkere vlakken werken. Maak in zo'n geval eerst een kleurenplan van de ruimte die je wilt gaan aanpakken. Een muur die veel licht vangt, is meestal het beste geschikt om de donkere kleur op aan te brengen. Vervolgens kun je op de tegenoverliggende wand accenten aanbrengen in dezelfde kleur. Je zult zien, dat dit optisch vergroot en dat het je de mogelijkheid geeft om bijzondere objecten uit te lichten.

Woontip

Een leuke inrichtingstip: schilder een smalle strook in een keuken of gang met schoolbordverf in Ral 8022. Zet er een bakje naast met krijt en je hebt een geweldig communicatiemiddel voor het hele gezin. Iedereen kan hier wat opschrijven, zoals boodschappenlijstjes of andere boodschappen aan elkaar. Een prima product om zo'n schrijfmuurtje bij jou thuis te maken is Histor Schoolbordverf. Uiteraard is deze schoolbordverf door ons in Ral 8022 te mengen. Bekijk onze bezorgmogelijkheden, zodat we de verf bij je kunnen bezorgen op een moment dat het jou goed uitkomt, ook 's avonds. Succes met je klus!

Altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Top