• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Porex 2000

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Porex 2000 productinformatie

  • Isolerend
  • Kleurloos
  • Prettige verwerking
  • Sneldrogend
  • Vandaag besteld, Morgen in huis!
  • Voor binnen en buiten

Porex 2000 bestand(en) downloaden

Porex 2000 omschrijving

Porex 2000 is een vrijwel reukloos voorstrijkmiddel op waterbasis welke zowel onverdund als verdund kan worden toegepast. ONVERDUND is het geschikt voor het isoleren van allerlei vlekken en nicotine-aanslag op muren en plafonds. VERDUND is het geschikt voor het verharden van zachte ondergronden zoals blauwpleister, schuurwerk, baksteen en gasbeton. Het vastzetten van licht poederende lagen, het verminderen van de zuiging van de ondergrond en het verkrijgen van een betere hechting op nog ongeschilderde muren en plafonds. Droogt vrijwel blank op en kan zowel binnen als buiten worden toegepast.

Extra informatie over Porex 2000
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Porex 2000 bestellen bij Verfwinkel.nl
Porex 2000 bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over dit voorstrijkmiddel of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Voorstrijken & Voorlijmen
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Porex
Levertijd 1 Werkdag

Porex 2000 specificaties

POREX 2000 ONVERDUND is geschikt voor het isoleren van allerlei vlekken en nicotine-aanslag op muren en plafonds. POREX 2000 in onverdunde vorm is dus het ideale voorstrijkmiddel voor ruimtes waar gerookt wordt.

Onverdund heeft het een zeer hoge isolerende werking op ondergronden die vervuild zijn met o.a.: nicotine-, roet-, teer-, lippenstift-, potlood-, ballpoint-, en 100% opgedroogde vochtvlekken.

Na toepassing van onverdunde POREX 2000 is het mogelijk de muren en/of plafonds te schilderen met latexverf, structuurverf e.d., tevens kan behang of sierpleister worden aangebracht zonder dat vlekken en nicotine-aanslag doortrekken.

Toepassing
- het verharden van zachte ondergronden; zoals blauwpleister, schuurwerk, baksteen en gasbeton.
- Het vastzetten van licht poederende lagen
- Het verminderen van de zuiging van de ondergrond
- Het verkrijgen van een betere hechting op nog ongeschilderde muren en plafonds.

Ongeschilderde muren
Porex 2000 voor het voorstrijken van nog ongeschilderde muren en plafonds vermindert de zuiging en helpt om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen, zoals afbladderen van (de nog aan te brengen) muurverf, structuurverf, sierpleister e.d.
Op nog ongeschilderde muren en plafonds, afhankelijk van de zuiging, als volgt verdunnen: 1 deel POREX 2000 op 2-3 delen water.

Poederende ondergronden
Het zet licht poederende lagen op b.v. stucwerk, kalkzandsteen, gasbeton e.d. vast, zodat een draagvaste ondergrond ontstaat. Veegvast (witkalk) lagen dienen eerst te worden verwijderd. Na het verwijderen blijft een licht poederende laag over die voorgestreken moet worden zodat ook hier een draagvaste ondergrond verkregen wordt.Hierdoor zal overschilderen met een latexmuurverf geen problemen meer opleveren.
Op licht poederende ondergronden als volgt verdunnen: 1 deel POREX 2000â op 3 delen water.

Gipsplaten
POREX 2000 is uitermate geschikt als voorstrijkmiddel op gipsplaten die behangen moeten worden.Het behang kan dan na jaren worden verwijderd zonder de gipsplaten te beschadigen.
Op gipsplaten als volgt verdunnen: 1 deel POREX 2000 op 1 deel water.

LET OP
POREX 2000 is een kwalitatief zeer hoogwaardig product met een enorme hechting, het is daarom uiterst moeilijk om het opgedroogde product te verwijderen. Niet te behandelen ondergronden en meubelen daarom afdekken. In sommige gevallen kan POREX 2000 na droging nog verwijderd worden met een poetsdoek bevochtigd met terpentine.

Top