• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Painting the Past Wall Primer - Transparant Grijs

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Painting the Past Wall Primer - Transparant Grijs productinformatie

  • Hoog indringend vermogen
  • Reukarm
  • Uitstekend buitenduurzaam
  • Voor buiten

Painting the Past Wall Primer - Transparant Grijs omschrijving

Painting the Past Wall Primer is de basislaag voor onder de Rustic@ muurverf. Bij het gebruik van Painting the Past Rustic@ moet u goed opletten. Deze prachtige, zachte krijtachtige muurverf met marmerpoeder is wat meer gevoelig voor beschadigingen en dient extra aandacht te krijgen bij het aanbrengen op poreuze ondergronden. De Painting the Past primer voorkomt dat er een té onregelmatige pigmentverdeling ontstaat. Een goede primer of grondverf is ook nodig wanneer ondergronden – vooral muren – geen mineralen bevatten. Mineralen zijn natuurgetrouwe bindmiddelen van verf, waardoor de verf minder snel afbladdert. Grondverf neemt deze belangrijke taak van de mineralen over.

In enkele speciale gevallen is het mogelijk dat er tintverschillen ontstaan bij sterk zuigende ondergronden. Hierbij helpt het niet om de verf te verdunnen met water, maar zult u een primer moeten gebruiken voor een egale verfverdeling.

Extra informatie over Painting the Past Wall Primer
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Painting the Past bestellen bij Verfwinkel.nl 
Painting the Past bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over Painting the Past of een van onze andere producten? Mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Voorstrijken & Voorlijmen
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 7m2 per liter
Merk Painting the Past
Levertijd Op voorraad

Painting the Past Wall Primer - Transparant Grijs bestand(en) downloaden

Top