Histor Perfect Finish Betonverf / Vloerverf - Alkyd

-30%
Zoek in de kleurenwaaier

* Verplichte velden

Levertijd: 1 Werkdag

Histor Perfect Finish Betonverf / Vloerverf - Alkyd productinformatie

  • Goede weervastheid
  • Leverbaar in vrijwel alle kleuren
  • Prettige verwerking
  • Voor binnen en buiten

Histor Perfect Finish Betonverf / Vloerverf - Alkyd omschrijving

Een betonnen vloer ziet er meestal weinig spannend uit. Een kleurtje erop oogt een stuk frisser. De vloer opknappen kan ook een reden zijn om met betonverf aan de slag te gaan. Histor Perfect Base Beton-/Vloerverf is een goed hechtende en slijtvaste verf voor binnen en buiten.

Extra informatie over Histor Perfect Finish betonverf / Vloerverf
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Histor Perfect Finish betonverf / Vloerverf bestellen bij Verfwinkel.nl
Histor Perfect Finish betonverf / Vloerverf bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl


Basis Terpentine Basis / Alkyd
Ondergrond Vloeren
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 13-15 m2 per Liter
Merk Histor
Levertijd 1 Werkdag

Histor Perfect Finish Betonverf / Vloerverf - Alkyd specificaties

Een betonnen vloer ziet er meestal weinig spannend uit. Een kleurtje erop oogt een stuk frisser. De vloer opknappen kan ook een reden zijn om met betonverf aan de slag te gaan. Histor Perfect Base Beton-/Vloerverf is een goed hechtende en slijtvaste verf voor binnen en buiten.

OMSCHRIJVING
Betonverf voor buiten en binnen op basis van urethan-alkydhars.

GEBRUIKSDOEL
Voor vloeren en wanden van beton of andere steenachtige (plaat)materialen.

VOORNAAMSTE KENMERKEN
Goede hechting
Gemakkelijk verwerkbaar
Weervast, slijtvast
Terpentine verdunbaar
Goede vloeiing, vulling en dekking
Goed schuurbaar
Goede koudedroging
Theoretisch rendement:15 m2 per liter
In elke gewenste kleur te mengen in 1L en 2,5L

KLEUR EN GLANS
Kleuren volgens de Histor Betonverf kleurkaart: wit, beige, lichtgrijs, donkergrijs, terracotta, zandgeel, sparrengroen, roodbruin. In vele kleuren via de mengmachine.
Zijdeglans.

VOORBEHANDELING VAN DE ONDERGROND
NIEUW WERK:  Algemeen Ontdoen van ongerechtigheden. Vuil en aanslag verwijderen, reinigen met Histor Ontvetter. Vloeren Eerste laag 10% tot 15% verdunnen en de betonvloer impregneren. Wanden Eventueel zuigende ondergrond voorstrijken met verdunde betonverf of met Histor Wandvoorstrijk.

ONDERHOUD VERFLAGEN IN GOEDE STAAT:  Algemeen Gave, goed hechtende verflagen reinigen met Histor Ontvetter. Oppervlak mat schuren. Vloeren Kaalgeschuurde plaatsen bijwerken met verdunde Histor Betonverf. Wanden Kaalgeschuurde plaatsen bijwerken met verdunde Histor Betonverf.

ONDERHOUD VERFLAGEN IN SLECHTE STAAT:  Algemeen Slecht hechtende verflagen verwijderen door afbijten, afbranden of föhnen. Reinigen met
Histor Ontvetter en naspoelen. Oppervlak zeer grondig schuren. Vloeren Eerste laag 10% tot 15% verdunnen en de betonvloer impregneren. Wanden Eventueel zuigende ondergrond voorstrijken met verdunde betonverf of met Histor Wandvoorstrijk, of een eerste verdunde laag aanbrengen.

Afwerken: Twee volle lagen Histor Betonverf aanbrengen op een schone, droge en draagkrachtige ondergrond.
Belangrijk:  Niet aanbrengen op vers beton dat nog niet voldoende is geneutraliseerd. Afhankelijk van de snelheid van het drogings- en uithardingsverloop en het neutralisatieproces van het beton, kan na ca. 6 tot 8 weken worden geschilderd.