Tot 10% extra kassakorting op alles!
v.a. €50 = 5% | v.a. €100 = 7,5% | v.a. €150 = 10% 

Tot 10% extra kassakorting op alles! | v.a. €50 = 5% | v.a. €100 = 7,5% | v.a. €150 = 10%

 • Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle levering!
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Hermadix Impraline

Van hoog naar laag sorteren
 1. Hermadix Impraline Bangkirai Olie Transparant Bruin
  Hermadix Impraline Bangkirai Olie Transparant Bruin
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  5 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Hermadix Impraline Bielzenzwart
  Hermadix Impraline Bielzenzwart
  4 out of five star rating on Trustpilot
  5 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Hermadix Impraline Carbeauleum
  Hermadix Impraline Carbeauleum
  4.3 out of five star rating on Trustpilot
  3 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Hermadix Impraline Zwarte Teer
  Hermadix Impraline Zwarte Teer
  4.2 out of five star rating on Trustpilot
  6 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 5. Hermadix Impraline Pre-Activ - Impregneer
  Hermadix Impraline Pre-Activ - Impregneer
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Vanaf Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Hermadix Impraline

Hermadix Impraline biedt een optimale bescherming tegen weer en wind. Met Hermadix Impraline ben je verzekert van een mens- en milieuvriendelijke verf die het hout voor buiten duurzaam beschermt.

Naast de binnen en buiten verflijn van Hrmmadix biedt de Hermadix Impraline lijn de volgende producten:

Impraline Bielzenzwart

Hermadix Impraline Bielzenzwart een zijdeglanzende zwarte beits voor het beschermen en verfraaien van o.a bielzen en geïmpregneerd hout. Het voordeel van Hermadix Impraline Bielzenzwart is dat deze niet bladdert en over oude teer- of carbeauleum lagen geschilderd kan worden. Bielzenzwart is minder geschikt op ondergronden waarop 
gelopen of gezeten wordt.

Impraline Zwarte Teer

Hermadix Impraline Zwarte teer is hét zijdematte, zwarte alternatief voor de aloude carbolineum voor buiten. Hermadix Impraline Zwarte Teer beschermt en verfraait o.a.houten schuren en loodsen. Het biedt door zijn impregnerende werking bescherming aan nieuw hout of eerder met teer behandeld hout. Ook impraline Zwarte Teer is minder geschikt op ondergronden waarop gelopen of gezeten wordt.

Impraline Carbeauleum

Hermadix Impraline Carbeauleum is een zwartbruin, zijdemat alternatief voor aloude carboleum. Hermadix Impraline Carbeauleum is vooral geschikt voor ruw hout. Denk hierbij aan gezaagd of ongeschaafd (evt. geïmpregneerd) zachthout. zoals hekken, steigers en schuren. De Impraline Carbeauleum bladdert niet en is ook geschikt voor op ondergronden waar een minimale 5 jaar oude carbeauleumlaag zit. 

 

Impraline Bangkirai Olie

Hermadix Impraline Bangkirai-olie is een impregnerend product ter bescherming en verfraaiing van bangkirai hout buitenshuis. Het grote voordeel van Hermadix Impraline Bangkirai Olie is dat deze rechtstreeks over vergrijst hout aangebracht kan worden. Deze Impraline Bangkirai Olie dringt diep in het hout en geeft het hout een matte, natuurlijke uitstraling. Hermadix Impraline Bangkirai Olie is uitermate geschikt voor voor het onderhouden beschermen van donkere hardhouten meubels, schuttingen, vlonders en rolborders in de tuin.

Impraline Pre-Activ

Impraline Pre-Activ is een kleurloos watergedragen impregneermiddel voor onbehandeld zachthout zoals Grenen en Vuren. Deze unieke olie dringt diep in het hout waardoor vochtindringing voorkomen wordt en de levensduur van hout aanmerkelijk wordt verlengd. Hermadix Impraline Pre-Activ is uiterst geschikt voor kozijnen, deuren, rabatdelen, tuinhout, blokhutten, schuren, schuttingen, speelwerktuigen enz. Bovendien is Impraline Pre-Activ uiterst geschikt om niet maatvast hout buiten te impregneren met Impraline Pre-Active voordat het hout verder behandeld wordt met bijvoorbeeld een dekkende of transparante verf of beits, bijv. Houtdecor of Tuindecoratiebeits.

Hermadix Impraline online bestellen

Hermadix Impraline bestel je eenvoudig en voordelig op verfwinkel.nl. Wil je snel aan de slag? Geen probleem! Hermadix Impraline wordt uit voorraad. Daardoor heb je snel de meest geschikte verf in huis voor jouw project. Weet je niet goed hoe je je schilderklus moet aanpakken? Ook daarbij helpen we je graag. Onze verfexperts van de klantenservice voorzien je graag van een professioneel schildersadvies. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Via deze nieuwsbrief vallen we je niet lastig, maar voorzien we je van informatie over onze nieuwste producten, ontvang je schildertips voor het schilderen met o.a. Hermadix en blijf je op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.