• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Unieke bezorgservice van VERFWINKEL.nl

Kwaliteit in product en logistiek
Verven van VERFWINKEL.nl zijn van professionele A-kwaliteit. Die kwaliteitsverf moet ook in de beste conditie aankomen. Je ontvangt de producten via onze partner PostNL. VERFWINKEL.nl verzendt de bestelling in extra stevige verpakkingen om beschadiging bij transport uit te sluiten. Zo zorgen wij ervoor dat jouw bestelling in topconditie en op tijd wordt bezorgd.

Hoe werkt onze bezorgservice?
Zodra de bestelling in onze webshop is afgerond en betaald, ontvang  je een bevestigingsmail met alle gegevens. Ook van PostNL ontvang je een mail met daarin een Track en Trace code. Heb je de bestelling op werkdagen vóór 16:00 uur geplaatst, dan ontvang je de bestelling (mits voorradig) de volgende werkdag. PostNL levert de bestelling ook op zaterdag, op zondag of in de avonduren. Tevens bieden wij de mogelijkheid aan om je bestelling op een PostNL afhaalpunt op te halen. Bezorgingen naar de Waddeneilanden kunnen een vertraging opleveren.

Bestellingen onder de 50,00 euro orderwaarde
- Standaard levering (dinsdag t/m zaterdag) : 6,50 euro
- Avond levering 18.00-22.00 uur : 6,50 + 2,00 euro
- Zondag levering : 6,50 + 6,00 euro

Bestellingen boven de 50,00 euro orderwaarde
- Standaard levering (dinsdag t/m zaterdag) : Gratis
- Avond levering 18.00-22.00 uur : 2,00 euro
- Zondag levering : 6,00 euro

Bezorgen naar het buitenland
Voor bestellingen binnen Nederland gelden bovenstaande tarieven. Wil je je bestelling naar een ander land laten versturen? Neem dan contact op met de Klantenservice. De bezorgtarieven verschillen per land.

Niet thuis bij bezorgen
Als je de eerste keer niet thuis bent, neemt de bezorger het pakket weer mee en kun je middels een brief in je brievenbus tot 22.00 uur een nieuw bezorgmoment aangeven op de website van PostNL. Mocht je hiervoor niet in de gelegenheid zijn geweest, dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden. Ben je op dat moment alsnog niet thuis, dan krijg je opnieuw een brief in je brievenbus met de vermelding dat je het pakket bij het dichtstbijzijnde PostNL-punt alsnog binnen twee weken kunt ophalen.

Vragen over de bestelling of levering?
Controleer na ontvangst altijd of de bestelling in orde is. Mocht er door bijzondere omstandigheden iets niet helemaal zijn zoals besteld, dan kun je contact opnemen met onze VERFWINKEL.nl Klantenservice. Zij helpen je graag verder.Top