Unieke bezorgservice van VERFWINKEL.nl

Kwaliteit in product en logistiek

Verven van VERFWINKEL.nl zijn van professionele A-kwaliteit. Die kwaliteitsverf moet ook in de beste conditie aankomen. Je ontvangt de producten via onze eigen unieke bezorgservice. Dit om te garanderen dat jouw bestelling in topconditie en op tijd wordt bezorgd.

Hoe werkt onze bezorgservice?
Zodra de bestelling in onze webshop is afgerond en betaald, ontvang  je een bevestigingsmail met alle gegevens. De verf wordt uit voorraad in de  opgegeven kleurcodes gemengd en de eventueel  gewenste verfbenodigdheden worden verzameld. Verfwinkel.nl verpakt de bestelling in extra stevige verpakking zorgvuldig om beschadiging bij transport uit te sluiten. Heb je de bestelling vóór 16:00 uur geplaatst, dan ontvang je het pakketje de volgende werkdag.Tevens bieden wij je de mogelijkheid om te kiezen voor een avondlevering (18.00-21.00) tegen een meerprijs van € 2,50., en als je de verf echt snel nodig hebt, kun je gebruik maken van onze "Same Day Delivery"
(Op werkdagen voor 10.30 uur besteld, dezelfde dag tussen 18.00-21.00 uur nog bij je afgeleverd, meerprijs € 9,95)

 Bestellingen die vrijdag na 16.00 uur en gedurende het weekend worden besteld, worden direct verwerkt en maandag verstuurd.
Bestellingen boven 50,00 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Voor bestellingen onder de 50,00 (binnen Nederland) berekenen wij 6,50 verzendkosten
. (Voor overige landen berekenen wij een bezorgtarief, welke per land kan verschillen,)

Zie ons verzendschema voor de verschillende mogelijkheden.

Bij bezorgen teken je voor ontvangst.
Als je de eerste keer niet thuis bent, neemt de bezorger het pakket weer mee, en kun  je middels een brief in je brievenbus met daarop een telefoonnummer, contact opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak.

Vragen over de bestelling of levering?
Controleer na ontvangst altijd of de bestelling in orde is. Mocht er door bijzondere omstandigheden iets niet helemaal zijn zoals besteld, dan kun je contact opnemen met onze VERFWINKEL.nl Klantenservice. Zij helpen je graag verder!