Unieke bezorgservice van VERFWINKEL.nl

Kwaliteit in product en logistiek

Verven van VERFWINKEL.nl zijn van professionele A-kwaliteit. Die kwaliteitsverf moet ook in de beste conditie aankomen. Je ontvangt de producten via onze partner PostNL. Dit om te garanderen dat jouw bestelling in topconditie en op tijd wordt bezorgd.

Hoe werkt onze bezorgservice?
Zodra de bestelling in onze webshop is afgerond en betaald, ontvang  je een bevestigingsmail met alle gegevens. Tevens ontvang je van Post nl. een mail met daarin een Track en Trace code.
Verfwinkel.nl verzendt de bestelling in extra stevige verpakkingen om beschadiging bij transport uit te sluiten. Heb je de bestelling op werkdagen vóór 16:00 uur geplaatst, dan ontvang je het pakketje de volgende werkdag. PostNL levert de bestelling ook op zaterdag.(en evt zondag)

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een avondlevering welke wordt aangeboden tussen 18.00-22.00 uur, tegen een meerprijs van € 2,00,
Tevens bieden wij de mogelijkheid aan om uw bestelling op een afhaalpunt op te halen.


 Bestellingen boven 50,00 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Voor bestellingen onder de 50,00 (binnen Nederland) berekenen wij 6,50 verzendkosten.
(Voor overige landen berekenen wij een bezorgtarief, welke per land kan verschillen,)

Zie ons verzendschema voor de verschillende mogelijkheden.

 

Niet thuis bij bezorgen.
Als je de eerste keer niet thuis bent, neemt de bezorger het pakket weer mee, en kun je middels een brief in je brievenbus tot 22.00 uur een nieuwbezorgmoment aangeven op de website van PostNL. Mocht je hiervoor niet in de gelegenheid zijn geweest, dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden. Ben je op dat moment alsnog niet thuis, dan krijg je opnieuw een brief in je brievenbus met de vermelding dat je het pakket bij het dichtsbijzijnde PostNL-punt alsnog binnen 2 weken kunt ophalen.

Vragen over de bestelling of levering?
Controleer na ontvangst altijd of de bestelling in orde is. Mocht er door bijzondere omstandigheden iets niet helemaal zijn zoals besteld, dan kun je contact opnemen met onze VERFWINKEL.nl Klantenservice. Zij helpen je graag verder!