• Grootste assortiment van Nederland
  • Koop online tot 50% goedkoper
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Jachtlak: voor het houtwerk van je boot

Als trotse eigenaar van een boot, geef je een jacht graag het onderhoud dat nodig is voor een mooie uitstraling. Hoe beter jij voor je jacht zorgt, hoe beter dit is voor de levensduur van je schip. Dit onderhoud kan uitstekend met jachtlak van Verfwinkel.nl. In onze webshop kan je terecht voor een breed assortiment aan lak en verf voor jouw schip. Dit stelt jou in staat optimaal te genieten van je jacht. Bekijk direct ons aanbod en plaats eenvoudig een bestelling online op onze site. 

Wat is jachtlak?

Jachtlak is er specifiek voor houtwerk van boten en jachten. Dit soort lak zorgt voor een diepe en bolle glans. Bootlak wordt niet alleen voor jachten gebruikt, maar is ook toepasbaar op kozijnen, deuren, meubels en houten vloeren. Deze lak is dus inzetbaar voor meerdere doeleinden, maar is in eerste instantie bedoeld voor jachten en boten. 

Ruwa jachtlak voor jouw boot

Bij Verfwinkel.nl heb je de keuze uit verschillende soorten lak. Ruwa jachtlak is een bekend merk lak die je aantreft in onze webshop. Deze lak is klassiek gestookt en blank van kleur. Het is in meerdere lagen aan te brengen op je boot. Hoe vaker je de lak aanbrengt, hoe mooier de glans wordt. Vaak is 4 lagen Ruwa jachtlak voldoende voor optimale bescherming. De glans wordt dieper na bijvoorbeeld 8 dagen. Dit wordt ook wel een bolle glans genoemd. Wil je hier meer over weten of heb je advies nodig bij je aankoop? Laat onze professionals voorzien van advies en ondersteuning. Wij helpen je graag bij het doen van een tevreden aankoop in onze webshop. 

Waarom je bootlak koopt bij Verfwinkel.nl

Wat voor soort lak je ook aanschaft in onze webshop, je geniet altijd van de nodige voordelen. Wat een bestelling bij Verfwinkel je oplevert? Wij zetten onze voordelen graag voor je op een rij. 

- Je kiest uit het grootste assortiment verf en lak in geheel Nederland. 
- Je profiteert van scherpe prijzen en een supersnelle levering. Soms kan dit dezelfde dag of juist in de avonduren. 
- Onze verf- en lakprofessionals staan altijd klaar om jou te voorzien van passend advies. 
- Vanaf € 50,- wordt jachtlak gratis naar je toegestuurd. 

Kortom, geef je jacht het benodigde onderhoud en koop hiervoor bootlak bij Verfwinkel.nl. Daarmee kan jouw schip de komende tijd weer prima vooruit.