• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Histor Perfect Finish Structuurverf

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs
Let op: Dit product is uit het assortiment van Histor. Het vervangend product is: Histor Monodek Structure - Structuurverf Fijn - Lichte Kleuren

Histor Perfect Finish Structuurverf productinformatie

  • Geurarm
  • Goed dekkend
  • Kant & klaar voor gebruik
  • Prettige verwerking
  • Voor binnen

Histor Perfect Finish Structuurverf omschrijving

Histor Perfect Finish Structuurverf is een waterverdunbare structuurverf voor binnen. Histor Perfect Finish Structuurverf is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Tevens is Histor Perfect Finish Structuurverf ook geschikt voor het schilderen van gips, gipskarton, boardplaten en het overschilderen van oude (structuur)verflagen. Door de korrelstructuur kan deze structuurverf uitstekend tegen een stootje en verdoezelt enigzins kleine oneffenheden. Histor Perfect Finish Structuurverf  is reukarm en gemakkelijk aan te brengen.


Histor Perfect Finish Structuurverf:
- Aanbrengen: met blokkwast of vachtroller eventueel direct in één richting met structuurroller narollen
- Stofvrij: na ca. 2 uur
- Overschilderbaar: na ca. 5 uur 
- Volledig uitgehard: na ca. 7 dagen 


Histor Perfect Finish Structuurverf met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen in verband met de beeldscherminstellingen afwijken van de werkelijkheid. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Kies dan in onze online kleurenwaaier voor de optie 'Mijn kleur staat hier niet bij'. Bij het afrekenen van je bestelling kun je vervolgens bij Opmerkingen je kleurnaam of kleurcode noteren.


Histor Perfect Finish Structuurverf op kleur gemengd
Histor Perfect Finish Structuurverf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 

Extra informatie over Histor Perfect Finish Structuurverf
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Histor Perfect Finish Structuurverf bestellen bij Verfwinkel.nl 
Histor Perfect Finish Structuurverf bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl..


Basis Waterbasis
Ondergrond Muren & Plafonds
Soort Structuurverf
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 4 - 5 m² per liter
Merk Histor
Levertijd Momenteel niet leverbaar

Histor Perfect Finish Structuurverf bestand(en) downloaden

Top