• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Brantho Korrux 3in1 Zijdeglans - Standaardkleuren

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Brantho Korrux 3in1 Zijdeglans - Standaardkleuren productinformatie

  • 1-Component
  • Grondlak, voorlak & aflak in één!
  • Professionele schilderskwaliteit
  • Roestwerend
  • Voor buiten

Brantho Korrux 3in1 Zijdeglans - Standaardkleuren omschrijving

Brantho Korrux 3in1 Zijdeglans - Standaardkleuren is een oersterke, roestwerende coating met zeer goede hechting en elasticiteit. Deze één-componentenlak is geschikt als grond- en aflak voor bijna alle ondergronden maar vooral voor staal en harde kunststoffen.
Brantho Korrux 3in1 Zijdeglans - Standaardkleuren biedt een uitstekende bescherming tegen corrosie voor o.a. constructies, bedrijfsvoertuigen en machines van o.a. staal, RVS, aluminium, zink, non-ferro metalen en harde kunststoffen. Brantho Korrux 3in1 Zijdeglans wordt veel toegepast op bouwmaterieel, damwandbeplating, containers, hekwerken, hoogspanningsmasten, vrachtwagenchassis, machines, bruggen, lichtmasten, opslagtanks en koudetechnische installaties.


Brantho Korrux 3in1 Zijdeglans - Standaardkleuren is leverbaar diverse kleuren. Wil je liever een andere kleur? Klik dan hier

LET OP: Deze verf is niet te verwerken met een schuimroller of viltroller. We adviseren je de Brantho Korrux 3-in-1 aan te brengen met een nylonroller.  

Brantho Korrux 3in1 Zijdeglans - Standaardkleuren met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Noteer de kleur dan in het vakje onder 'gewenste kleur'. 

Extra informatie over Brantho Korrux 3in1 Zijdeglans - Standaardkleuren
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Brantho Korrux 3in1 Zijdeglans - Standaardkleuren bestellen bij Verfwinkel.nl
Brantho Korrux 3in1 Zijdeglans - Standaardkleuren bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Roestwerende Verf
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor buiten
Rendement 8 m2/liter
Merk Brantho Korrux
Levertijd Op voorraad

Brantho Korrux 3in1 Zijdeglans - Standaardkleuren bestand(en) downloaden

Top