Verf app: met een Color App is muurverf kiezen nog leuker

Dankzij de verf app is er een nieuwe manier om jouw verfkleur te kiezen. Dit wordt ook wel een Color App genoemd, aangezien je met behulp van dergelijke apps de kleur van jouw muurverf kunt bekijken en uitkiest. Met een kleur op de muur app kun je via jouw telefoon bekijken hoe een tint er op jouw muur uit komt te zien. Dit geeft je een goed beeld, maar je kunt dit soort verf apps ook gebruiken om te zien hoe goed de muurverf kleur past bij de rest van je interieur. Apps bieden je allerlei mogelijkheden. We gaan er in deze blog uitgebreider op in.

Verf app in allerlei varianten

Er zijn vele soorten verf apps: een huis kleuren buitenkant app, kleur scannen verf app, RAL kleur bepalen app, kleur meten app, muurverf testen app en meer. Vaak is een Color App gratis. Zoek je een kleuren app voor verf, dan zijn er meerdere opties waar je uit kunt kiezen. Populair is de Flexa muurverf tester app genaamd Flexa Visualizer. Met deze muurverf app kun je een kleur testen op de muur. Hierbij heb je de keuze uit alle Flexa kleuren. Het is een uitgebreide verf op de muur app. Je kunt kleurideeën opslaan en inspirerende video’s bekijken. Het is hierdoor een ware verf kiezen simulator. Voor veel mensen is dit de ideale app om een verf kleur mee te bepalen.

Daarnaast zijn er nog diverse andere verfmerken met hun eigen app waarmee je een kleur op de muur kunt bekijken of een app om de kleur mee te bepalen. Zo is er de Histor app genaamd Histor MY Color app. Deze app om muren te verven heeft allerlei handige features, waaronder het samenstellen van je eigen palet. Een andere app voor muurverf is Sigma Colourmate. Gebruik deze app om een kleur op de muur te zien. Via deze app wordt een verfkleur kiezen simpeler dan ooit.

Kleur herken app

Ben je een interessante kleur tegengekomen die je wellicht zelf wilt gebruiken, maar weet je niet precies welke tint het is? Gebruik dan een kleurenscanner app. Dit wordt ook wel een kleurendetector app, colorscanner, kleur herkennen app, color scanner app en welke kleur is dit app genoemd. Bij een kleur scanner app richt je jouw telefoon op een kleur, waarna je meteen ziet met welke specifieke tint je te maken hebt. Zo kun je bijvoorbeeld een RAL kleur herkennen met een app. Er is zelfs een specifieke RAL Color scanner of RAL kleuren scanner. Met een RAL kleuren scanner app zie je meteen met welke RAL kleur je te maken hebt, bijvoorbeeld 4041 RAL. Je kunt via je telefoon een kleur scannen op Android en iOS toestellen.

Kleuren mengen app

Voor inspiratie zou je gebruik kunnen maken van een kleuren mengen simulator. Een dergelijke kleur app is interessant als je op zoek bent naar specifieke kleuren. Over het algemeen worden kleuren mengen apps voornamelijk gebruikt door hobbyschilders die schilderijen maken. Je kunt dit soort apps dus gebruiken ter inspiratie, maar voor het zoeken van verfkleuren kun je beter gebruik maken van een verf app zoals we die hierboven benoemd hebben.

Verf bestellen bij Verfwinkel.nl

Via een app kleur op de muur bekijken of via een app kleur veranderen op de muur, het kan tegenwoordig allemaal. Een verf app geeft je een goed beeld van wat je kunt verwachten van een verfkleur. Je kunt inspiratie opdoen, kleuren opslaan en wisselen van kleur op de muur. Dit alles zal jouw helpen bij jouw zoektocht naar de perfecte verfkleur. Ook kleurenwaaiers en kleurtesters kunnen je hierbij helpen. Heb je jouw ideale verfkleur gevonden? Dan kun je jouw verfproduct laten mengen bij Verfwinkel.nl.

 1. Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  91 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Histor Kleurbedenktijd
  Histor Perfect Finish Muurverf - Mat
  Histor Perfect Finish Muurverf - Mat
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  44 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat
  Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  47 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Flexa Easycare Muurverf Mat - Muren
  Flexa Easycare Muurverf Mat - Muren
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  22 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: