Trendkleur 2019: Quiet Clearing van Histor

De trendkleur van 2019: Quiet Clearing!                                                                                            histor quiet clearing

Deze elegante, diepgroene kleur zorgt voor een levendig, groots gevoel en heeft tegelijkertijd een aards en kalmerend effect.

Histor Quiet Clearing is de Histor Trendkleur van 2019.

Deze elegante, diepgroene kleur zorgt voor een levendig, groots gevoel en heeft tegelijkertijd een aards en kalmerend effect. De trend is een directe reactie op het verharden van ons interieur door de toenemende hoeveelheid tech in huis. Slimme thermostaten, wifi-gestuurde apparaten en robotica veroorzaken steeds meer disbalans en trendwatchers signaleren een verschuiving naar de natuurlijke kant. Quiet Clearing herstelt het evenwicht in huis door de kracht en harmonie van de natuur terug te brengen in het interieur.

Gebruik de Trendkleur op één of zelfs meerdere wanden en combineer met off-blacks, donker hout en goudtinten voor een intieme, warme sfeer. Liever een neutraler effect? Gebruik Quiet Clearing dan in combinatie met licht hout en lichte tinten of als accentkleur op een kleinere muur voor een trendy detail.

Quiet Clearing herstelt het evenwicht in huis door de kracht en harmonie van de natuur terug te brengen in het interieur.
Deze kleur past helemaal in de donkere kleurtrend van nu en door slim te combineren met behulp van de Histor Kleurentrends van 2019: With It, With Class, Without en With Spirit, komt Quiet Clearing bij elke woonstijl tot z’n recht.

kleuren histor

 

Bron: Histor

  1. Histor Kleurbedenktijd
    Histor Perfect Finish Traplak (anti-slip)
    Histor Perfect Finish Traplak (anti-slip)
    4.5 out of five star rating on Trustpilot
    25 reviews
    Vanaf Adviesprijs
  2. Histor Perfect Finish Betonvloer - Zijdeglans
    Histor Perfect Finish Betonvloer - Zijdeglans
    4.7 out of five star rating on Trustpilot
    35 reviews
    Vanaf Adviesprijs
  3. Histor Perfect Finish Schoolbordverf
    Histor Perfect Finish Schoolbordverf
    4.5 out of five star rating on Trustpilot
    4 reviews
    Vanaf Adviesprijs

Lees ook: