Sikkens kleur 2023: De opvolger van Sikkens kleur 2022

Ieder jaar is er een Sikkens kleur die in het zonnetje wordt gezet. Dit zijn altijd inspirerende en authentieke kleuren die niet alleen helemaal trendy zijn, maar ook tijdloos. Met deze authentieke kleuren van Sikkens kun je verschillende ruimtes van een nieuwe look voorzien, waaronder je woonkamer en je slaapkamer. Benieuwd naar de kleur van het jaar 2023 van Sikkens? Lees dan snel deze blog, waarin we je alles vertellen over de Sikkens kleur van 2023. Ook vertellen we je meer over zijn voorganger. Daarnaast laten we je zien welke Sikkens producten je in deze kleur kunt laten mengen. De mooiste Sikkens kleuren ontdek je bij Verfwinkel.nl.

Wat is de Sikkens kleur van 2023?

De Sikkens kleur van 2023 is Wild Wonder. Het is een geelgroene tint die een positief gevoel bij iedereen opwekt. Deze kleur heeft een eigen persoonlijkheid maar gaat alsnog goed samen met diverse andere tinten. Ook kan deze tint gecombineerd worden met natuurlijke materialen zoals hout en kurk. Daarom is het de perfecte kleur voor jouw interieur. Zelf kijken of dit de juiste kleur is voor jou? Bestel dan deze Kleurenstaal A4 – Wild Wonder of deze Tester Wild Wonder – 30 ml. De handige Sikkens Visualizer kan je hier ook bij helpen.

Sikkens kleur 2023 combineren

Het mooie aan deze Sikkens kleur van 2023 is dat je er allerlei kleurencombinaties mee kunt maken. Je kunt bijvoorbeeld een ton sur ton combinatie maken met vergelijkbare geelgroene tinten. Maar je kunt ook Wild Wonder combineren met neutrale tinten om een andere kant van deze kleur te laten zien. Goede opties voor een dergelijke combinatie zijn Brave Ground en Tranquil Dawn. Houd je van een wat meer gewaagde combinatie? Probeer dan deze Sikkens kleur van 2023 met Heart Wood of Pink. Wild Wonder gaat daarnaast uitstekend samen met de kleuren uit het Lush kleurenpalet van 2023:

 • Misted Grey
 • Airy Foliage
 • Grungy Roots
 • Fresh Daylight
 • Silver Mauve
 • Soothing Moss
 • Dark Tulip

Wat was de Sikkens kleur van 2022?

Er waren veel mooie Sikkens kleuren in 2022 verkrijgbaar. Maar er kan er maar één de winnaar zijn. De Sikkens kleur van het jaar 2022 was Bright Skies. Dit is een blauwtint die aangenaam licht en luchtig is. Het heeft een mooie, natuurlijke uitstraling die een rustgevende werking heeft op de omgeving. Je merkt het meteen als je in een vertrek zit waar deze kleur is toegepast. Je voelt de ontspannende, inspirerende en revitaliserende effecten. Ook met deze kleur zijn allerlei neutrale kleurcombinaties mogelijk met bijvoorbeeld Blissful Blue. Bij Verfwinkel.nl kun je jouw verf Bright Skies als kleur geven.

Welke verfproducten kun je in deze Sikkens kleur van 2023 laten mengen?

Bij Verfwinkel.nl zijn er diverse verfproducten te vinden die je in deze Wild Wonder tint kunt laten mengen. De klassieke kleuren van Sikkens mogen niet ontbreken binnen ons aanbod. Zo is dit één van de mooiste Sikkens kleuren voor buitenverf. Goede opties zijn Sikkens Alphatex IQ en Sikkens Rubbol XD High Gloss lak. Naast kleuren voor buitenverf van Sikkens zijn er ook genoeg producten voor binnen die je deze kleur kunt geven. Kies bijvoorbeeld voor deze Sikkens Alphacryl Pure Mat SF of deze Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin lak. Laat jouw Sikkens verf in de mooiste Sikkens kleuren mengen bij Verfwinkel.nl.

 1. Flexa Tester Wild Wonder 30 ml
  Flexa Tester Wild Wonder 30 ml
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 2. Sikkens Alphatex IQ Zijdeglans - Muurverf
  Sikkens Alphatex IQ Zijdeglans - Muurverf
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  41 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Sikkens Rubbol XD High Gloss
  Sikkens Rubbol XD High Gloss
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  781 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
  Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  291 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: