Ontdek de Flexa kleur van het jaar 2022: Bright Skies™

Ontdek de Flexa Kleur van het Jaar 2022: Bright Skies™. Deze luchtige, lichtblauwe tint straalt een nieuw begin uit en brengt elke ruimte tot leven. Bright Skies™ past goed bij veel andere kleuren: van felle en vrolijke kleuren tot zachtere, neutrale tinten. Wil jij een vleugje natuur naar binnen halen? In dit blog laten we zien hoe je deze frisse blauwtint combineert in jouw interieur.

Kleurtrends 2022

Ieder jaar kiezen de Flexa kleurspecialisten een kleur van het jaar. De kleur weerspiegelt de hoofdtrends van het nieuwe jaar. Voor het jaar 2022 is het overkoepelende thema ‘Een teug frisse lucht’. Heleen van Gent, Creatief Directeur van het Flexa ColorLab, vertelt: “Door de wereldwijde pandemie is ons leven, zowel sociaal, economisch als ecologisch, onder een vergrootglas komen te liggen. Na ons een tijd opgesloten te hebben gevoeld, kunnen we nu onze horizon verbreden. Nu de hemel openbreekt, de wolken langzaam verdwijnen, is het tijd voor een nieuwe benadering. Van alles.”

Flexa Bright Skies

Bron: Flexa Kleurentrends 2022 – www.flexa.nl

Bright Skies™ in jouw interieur

Ben je benieuwd hoe je de Flexa Kleur van het Jaar 2022 toepast in jouw interieur? Rondom Bright Skies™ zijn vier kleurenpaletten gemaakt. Dit jaar zijn dat de Studio Kleuren, de Workshop Kleuren, de Greenhouse Kleuren en de Salon Kleuren. Met deze paletten wordt het gemakkelijk om de trendkleuren toe te passen in je interieur, wat je stijl ook is. Je bepaalt zelf hoe je de kleuren toepast: van subtiele accenten tot het bedekken van je gehele muur. Bekijk hier alle kleurenpaletten en kies jouw favoriet!

De Studio Kleuren

Het Studio Kleuren palet bestaat uit luchtige roze, rode en sinaasappeltonen. Samen maken ze van iedere ruimte een veilige haven en zorgen ze voor warmte, zachtheid en een vleugje glamour. De kleuren zijn zacht en subtiel en gaan goed samen met Bright Skies™. Een fijn kleurenpalet om even bij weg te dromen.

Flexa Studio Kleuren

Bron: Flexa Kleurentrends 2022 – www.flexa.nl

De Workshop Kleuren

Heb je een ruimte in huis met meerdere functies, zoals een werkplek in je woonkamer? De Workshop Kleuren zijn hier perfect voor. De energieke kleuren geel, roze en groen zijn krachtig en passen goed bij elkaar. Bright Skies™ gaat hier perfect mee samen. Iedere ruimte in je huis krijgt direct een frisse look. Door met kleurvlakken te werken, kun je een specifieke zone aanbrengen in een multifunctionele kamer.

De Workshop Kleuren

Bron: Flexa Kleurentrends 2022 – www.flexa.nl

De Salon Kleuren

Neutraal maar nooit saai: dat zijn de Salon Kleuren. Met dit palet breng je lichtheid in je interieur en ontstaat een positief gevoel. Gecombineerd met Bright Skies™ zijn dit de perfecte ingrediënten voor een nieuwe start.

Flexa Salon Kleuren

Bron: Flexa Kleurentrends 2022 – www.flexa.nl

De Greenhouse Kleuren

Met de Greenhouse Kleuren haal je de positieve effecten van de natuur naar binnen. Dit palet bestaat uit lichte, natuurlijke tinten groen, grijs en blauw. Ze combineren moeiteloos met Bright Skies™. Met de Greenhouse kleuren geef je je interieur een echte opfrisser! Opzoek naar een bijpassend Flexa product? Kies voor de Flexa Pure Muurverf - Extra Mat.

Flexa Greenhouse Kleuren

Bron: Flexa Kleurentrends 2022 – www.flexa.nl

Wil jij jouw interieur een boost geven met de nieuwste kleurtrends? Bestel jouw favoriete verf in de kleur Bright Skies™ of één van de andere kleuren uit de Flexa kleurenpaletten direct in onze webshop. Kies hierbij voor de kleurenwaaier 'Flexa Colour Futures 2022'. Deel jouw schilderresultaat met ons via de hashtag #mijnverfklus en tag @verfwinkelnl. Wie weet zie jij jouw schilderproject terug op onze socials.

 1. Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  57 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Pure Krijtverf - Muurverf
  Flexa Pure Krijtverf - Muurverf
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  15 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Creations Lak Zijdeglans
  Flexa Creations Lak Zijdeglans
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  10 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Flexa Creations Lak Extra Mat
  Flexa Creations Lak Extra Mat
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  10 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: