Sikkens Alpha Rezisto Mat Muurverf

Sikkens Alpha Rezisto Mat is een unieke vlekafstotende muurverf. Bij veel muurverven word vlekbestendigheid geclaimd. Sikkens Alpha Rezisto Mat is anders. Deze muurverf is namelijk vlekafstotend. Daardoor is deze muurverf perfect voor openbare gelegenheden, scholen en in de horeca. Maar zeker ook thuis in de keuken of de gang is dit de perfecte muurverf. Deze muurverf is dé oplossing tegen bijvoorbeeld vettige handen, eten en schoenstrepen.

Sikkens Alpha Rezisto Mat voor de keuken

Vlekken krijgen geen kans bij de Sikkens Alpha Rezisto Mat omdat een vloeistof van de muur afdruppelt en geen kans krijgt te hechten aan de muur waardoor er vlekken kunnen ontstaan. Dit komt door de ‘Stain Shield Technology’. Deze technologie zorgt voor een permanente barrière zodat vuil, vet, vloeistoffen en vlekken niet kunnen binnendringen in het oppervlak. Viezigheid en vlekken kunnen gemakkelijk schoon gemaakt worden zonder dat de verflaag wordt aangetast. Hierdoor is deze verf dan ook  super geschikt in de keuken op de achterwand in plaats van tegeltjes.

Sikkens Alpha Rezisto Mat voor de binnenmuren

Omdat deze muurverf zeer goed reinigbaar is en zelfs na herhaaldelijk reinigen niet opglanst maar mooi mat blijft is Sikkens Alpha Rezisto Mat de beste muurverf voor binnen. Niet alleen voor de plaatsen in huis waar de muren veel te verduren hebben, maar kies voor gemak en schilder alle wanden met deze goed dekkende matte muurverf die supergoed schoon te houden is.

Sikkens Alpha Rezisto Mat in 10 of 1 liter?

Of je de Alpha Rezisto Mat Muurverf nu in 1 liter of in 10 liter nodig hebt. Verfwinkel.nl kan vrijwel alle kleuren maken in de hoeveelheid die je wenst tegen een scherpe prijs en een supersnelle verzending. Omdat je ongeveer 10 m2 met een liter Alpha Rezisto Mat kunt schilderen is er altijd een verpakking die bij je klus past. Wist je al dat je met minimaal twee lagen verf het mooiste resultaat krijgt?  

Sikkens Alpha Rezisto Mat wordt Sikkens Alpha Rezisto - Easy Clean

Sikkens heeft de Alpha Rezisto Mat nog beter gemaakt en een nieuwe naam gegeven:  Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean.
Deze uiterst matte muurverf is tegenwoordig de opvolger van de Sikkens Alpha Rezisto Mat. Naast de Sikkens Alpha Rezisto muurverf kun je voor deuren, kozijnen en de trap gebruik maken van  de Rezisto binnenlak-lijn zoals de Sikkens Rubbol BL Rizisto Satin, Sigma S2U Nova Satin of de Wijzonol Aqua Zijdeglans.
De ultieme vlekafstotendheid van de Alpha Rezisto Easy Clean gebruik je op plekken waar er écht geleefd wordt zoals de woonkamer, de keuken of de trapopgang. De Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean is perfect voor ruimtes die mooi én schoon moeten blijven of bijvoorbeeld op de achterwand van je keuken in plaats van tegels. Zo is deze muurverf ook hartstikke geschikt voor plekken die als een visitekaartje dienst doen. Denk hierbij aan horecagelegenheden, recepties, ziekenhuizen en scholen.

Wat maakt de Sikkens Rezisto Easy Clean tot zo’n fijne en bijzondere muurverf?
Sikkens Rezisto Easy Clean beschikt over een Stainshield Technology. Deze zorgt ervoor dat vet, vuil, vloeistoffen en vlekken geen enkele kans krijgen om in de verflaag te dringen. Daarnaast heeft Sikkens Rezisto Easy Clean net als de Alphatex SF het EU Ecolabel en Indoor Air Quality A+ certificering.

 1. 3 plus 1 gratis
  Best Beoordeeld
  Verfwinkel.nl Maskingtape Geel
  Verfwinkel.nl Maskingtape Geel
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  165 reviews
  Vanaf
 2. Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
  Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  304 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: