Schutting opknappen en verven: dit zijn onze ideeën!

Op zoek naar schutting verven ideeën voor jouw verfklus? Op verschillende manieren kun je een schutting verfraaien. Als je al wel eens op het internet hebt rond gekeken, op zoek naar inspiratie, zul je vast wel gezien hebben dat er veel mogelijk is. Zo kun je onder meer een schutting pimpen door dunne platen te monteren waardoor het lijkt dat je planten zweven, aardappelkisten in te zetten als schilderijlijsten of door je schutting als rugleuning te gebruiken voor een gezellige zithoek. Dit zijn allemaal hartstikke leuke ideeën, maar dit is de blog van Verfwinkel.nl. Daarom willen we je in deze blog laten zien hoe je een oude schutting kunt opknappen met behulp van onze verfproducten.

Schutting verven: welke kleur is nu helemaal in?

Of je nu een bestaande schutting wilt verfraaien, een lelijke schutting wilt opknappen of een oude schutting wilt pimpen, binnen ons assortiment zijn diverse geschikte verfproducten te vinden waarmee je deze klus kunt klaren. Je bepaalt zelf of je kiest voor een buitenlak of een ander geschikt product, bijvoorbeeld tuinproducten zoals een schuttingbeits of een houtolie. Geschikte producten om een schutting mooi mee te maken zijn onder meer deze Tenco Houtcoat Zwart, deze Sikkens Cetol BLX Pro en deze Wijzonol Dekkend Tuinbeits.

Het mooie aan deze producten is dat je ze kunt laten mengen in verschillende kleuren. Voor welke kleur je kiest kun je geheel zelf bepalen via onze webshop. Klik op de kleurenwaaier op de productpagina om te bekijken wat de kleuren zijn waaruit je kunt kiezen. Nadat de bestelling is afgerond, zorgen wij ervoor dat je verfproducten gemengd worden in de door jou gekozen kleur. Een mooie bruintint doet het altijd goed als schuttingkleur, maar ook kleuren als groen, zwart, wit, grijs en rood zijn populair. Via onze webwinkel zijn de mogelijkheden qua verfkleur vrijwel grenzeloos. Een schutting mooier maken is nog nooit zo simpel geweest.

Houten schutting opknappen met een zwarte beits

Wil je een schutting goedkoop opknappen en tegelijkertijd de schutting van extra bescherming voorzien? In dat geval kies je voor één van de beitsen uit ons assortiment. Bij een beits blijft de houtnerf mooi zichtbaar, maar dat betekent niet dat je de schutting geen kleurtje kunt geven. Een populaire optie is een schutting opknappen met behulp van een zwarte beits. Dit geeft een mooie en moderne uitstraling, terwijl de houtnerf alsnog zichtbaar blijft (tenzij je kiest voor een dekkende beits). Je kunt eventueel een contrast creëren door de muren of palen wit te schilderen. Een groot voordeel van tuinhout beitsen is dat de schutting de beste bescherming tegen de omstandigheden buiten krijgt.

Hardhouten schutting opknappen met onze producten

Met behulp van verf is er een hoop mogelijk als je jouw schutting wilt opknappen. Je kunt voor zwart kiezen als je jouw schutting een stoere en moderne uitstraling wilt geven, terwijl ook wit een uitstekende keuze is als je liever voor een frisse en ruime look gaat. Je zou zelfs meerdere kleuren kunnen toepassen, bijvoorbeeld een regenboog effect. Zo kun je met behulp van de kleur van een lak of beits diverse effecten bewerkstelligen. Dat is de kracht van goede verf. Ontdek de mogelijkheden voor jouw schutting bij Verfwinkel.nl en kijk eens rond binnen onze webshop.

  1. Tenco Tuindecor Dekkend Tuinbeits - Zwart (Ral 9005)
    Tenco Tuindecor Dekkend Tuinbeits - Zwart (Ral 9005)
    5 out of five star rating on Trustpilot
    1 reviews
    Vanaf Adviesprijs

Lees ook: