Sandy Steps Flexa: Een kleine stap naar een plezierige zandkleur

Sandy Steps van Flexa is één van de vele kleuren waarin je jouw verf kunt laten mengen door onze verfspecialisten. Dit is een warme en neutrale tint met een zacht bruine kleur. Het is een lichtbruine tint die haast naar beige neigt. Het heeft een fijne, natuurlijke uitstraling en is een echte zandkleur. Deze kleur doet je denken aan een strandwandeling op je blote voeten. Dat heerlijke gevoel aan je voeten roept meteen het vakantiegevoel op. Daarom is dit zo’n perfecte kleur voor jouw verf.

In deze kleurenblog gaan we dieper in op Sandy Steps van Flexa. We tonen je onder meer de kleurcode en in welke kleurenwaaier deze tint terug te vinden is. Ook gaan we in op de andere kleuren waarmee je deze tint kunt combineren, waar je Sandy Steps van Flexa kunt toepassen en welke producten van deze kleur voorzien kunnen worden.

Sandy Steps Flexa kleurcode

De meeste tinten uit ons aanbod hebben een eigen kleurcode. Dit maakt het gemakkelijker om online snel de tint te vinden waarin je jouw verf wilt laten mengen. De kleurcode van Sandy Steps van Flexa is E4.05.76. Met behulp van de kleurcode, of de naam van de kleur, kun je op onze website meteen de kleur vinden voor jouw verf. Dit is binnen enkele klikken gedaan. Ten eerste ga je naar de pagina van het product, waar je de hoeveelheid selecteert die je nodig hebt. Vervolgens zoek je via de online kleurenwaaier deze tint op. Selecteer deze kleur en bestel jouw product. Wij mengen de verf voor je, waarbij we er voor zorgen dat deze tint optimaal tot zijn recht komt.

Sandy Steps Flexa kleurenwaaier

Sandy Steps maakt onderdeel uit van de Flexa Creations kleurenlijn. Binnen deze kleurenverzameling vind je tal van onvergetelijke tinten. Alhoewel je deze kleur online kunt bekijken, raden we altijd aan om gebruik te maken van een fysieke optie. Opties zoals kleurenwaaiers, kleurenstalen en testers geven je de meest natuurgetrouwe weergave van een tint. Deze kleur is terug te vinden binnen de Flexa Creations kleurenwaaier. Kleurenwaaiers en kleurenstalen kun je ook gebruik om bijvoorbeeld een kleur te vergelijken met de meubels die je al in huis hebt of die je op het oog hebt. Zo ben je er zeker van dat er een ware kleurenharmonie ontstaat binnen je interieur.

Sandy Steps Flexa combineren met andere tinten

Sandy Steps van Flexa gaat goed samen met verschillende kleuren. Hierdoor heb je de mogelijkheid om diverse soorten kleurencombinaties te maken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie met verschillende tinten van dezelfde kleur. Dit wordt ook wel een ton sur ton combinatie genoemd. Een geschikte kleur hiervoor is Fine Cream. Andere kleurcombinaties kun je ontdekken bij Verfwinkel.nl. Ons aanbod aan verfkleuren is enorm.

Alternatieven voor Sandy Steps van Flexa

Binnen het kleurenaanbod van Flexa zijn mooie alternatieven te vinden voor Sandy Steps. Zoek je een net iets lichtere variant, dan is Sandy Beach van Flexa iets voor jou. Je behoudt de warme uitstraling van Sandy Steps, maar dan met een net iets lichtere look. Ook met deze tint zijn een hoop combinaties mogelijk. Net als Sandy Steps is Sandy Beach terug te vinden binnen de Flexa Creations kleurenwaaier. Wil je met je eigen ogen bekijken hoe deze tint er op de muur uit komt te zien, dan maak je gebruik van deze Flexa Creations Muurverf Tester Sandy Beach 30 ml. Deze mooie zandkleur mag zeker gezien worden.

Waar kun je Flexa Sandy Steps gebruiken?

Sandy Steps van Flexa is een veelzijdige kleur die je in kunt zetten op de manier die jij voor ogen hebt. Het is een warme en neutrale tint die vrijwel overal past en goed gecombineerd kan worden met andere kleuren. Zo is deze kleur een goede keuze voor je woonkamer. Deze tint voorziet deze ruimte van een aangename warmte. Het geeft je woonkamer een meer knus gevoel. Daarom is Sandy Steps van Flexa ook een prima keuze voor de eetkamer. Zo zit je nog gezelliger met vrienden en familie aan de eettafel. De natuurlijke zandkleur zorgt voor een ontspannen uitstraling. Het schept een algeheel meer relaxte sfeer binnen een ruimte.

De slaapkamer is een andere ruimte waar Sandy Steps van Flexa toegepast kan worden. Ook binnen deze ruimte zorgt deze kleur voor rust. De warmte van deze tint omringt je als een warm deken. Je zult zien dat je beter slaapt en meer uitgerust wakker wordt. Daarnaast zijn wij groot fan van Sandy Steps in de badkamer. De combinatie van je bad of douche met deze zandkleur zorgt voor dat heerlijke strandgevoel. Andere plekken waar je deze kleur kunt toepassen zijn de keuken, de zolder, de werkkamer, de kinderkamer, de hal en nog veel meer.

Flexa muurverf Sandy Steps en andere producten

Binnen het ruime aanbod van Verfwinkel.nl zijn er verschillende producten te vinden die je in deze Sandy Steps kleur kunt laten mengen. Wil je een Flexa Sandy Steps muurverf bestellen, dan is een product uit de Flexa Creations lijn de meest logische keuze. Immers is dit ook een Flexa Creations kleur. Een goede optie is deze Flexa Creations Muurverf – Extra Mat, maar een product zoals deze Flexa Creation Muurverf Zijdemat is ook een uitstekende keuze. Zoals je ziet, kan er gevarieerd worden met de glansgraad. Daarnaast zijn andere muurverf producten van Flexa een optie. Goede voorbeelden hiervan zijn deze Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat en deze Flexa Pure Muurverf – Extra Mat.

Maar misschien wil je Sandy Steps van Flexa toepassen op ondergronden zoals hout of kunststof. In dat geval maak je gebruik van een lak. Ook lakken behoren tot de Flexa Creations lijn. Hierbij heb je de keuze uit verschillende glansgraden, bijvoorbeeld deze Flexa Creations Lak Zijdeglans of deze Flexa Creations Lak Extra Mat. Natuurlijk kun je kiezen voor een product uit een andere lijn van Flexa, bijvoorbeeld deze Flexa Strak in de Lak Binnenlak Zijdeglans of deze Flexa Pure Lak Mat. Sandy Steps verf laat je mengen door de specialisten van Verfwinkel.nl. Iedere kleur komt bij ons perfect uit de verf. Bekijk nu ons aanbod en ontdek de beste producten voor jouw klus.

 1. Flexa Creations Muurverf - Zijdemat
  Flexa Creations Muurverf - Zijdemat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  10 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat
  Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  48 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Creations Lak Zijdeglans
  Flexa Creations Lak Zijdeglans
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  10 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Flexa Creations Lak Extra Mat
  Flexa Creations Lak Extra Mat
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  10 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: