Roest behandelen? Gebruik anti roest spray!

Een anti roest spray is één van de beste producten om toe te passen als je roest wilt behandelen. Bovendien heeft een dergelijke anti corrosie spray als extra voordeel dat het de vorming van roest kan voorkomen. Daarom is dit een aanrader. Daarnaast is het gebruik van een anti roest spuitbus een fluitje van een cent. Ook als niet-ervaren schilder of doe-het-zelver kun je zonder problemen roest behandelen met behulp van dit product. Kies daarom ook voor een spuitbus tegen roest en bestel jouw anti roest middel bij Verfwinkel.nl. In deze blog vertellen we je meer over hoe een anti roest spray werkt en welke producten hiervoor geschikt zijn om in te zetten.

Wat is een anti roest spray?

Anti roest spray is een middel dat corrosie tegengaat op metalen, ijzeren, stalen en aluminium ondergronden. Hierbij wordt bescherming geboden tegen allerlei soorten corrosie, bijvoorbeeld roest en oxidatie. Door de spray aan te brengen, ontstaat er een beschermende laag op de ondergrond. Op deze manier voorkom je dat zuurstof en water zich aan het oppervlak hechten. Dat gaat corrosie tegen. Vrijwel alle anti roest sprays kunnen over roestplekken aangebracht worden. Het verschilt per product of ze meteen de roest bedekken of dat er nog een nabehandeling nodig is, bijvoorbeeld als je alleen een anti roest grondverf toepast.

Omdat het hierbij om een spray gaat, is het middel in spuitbusvorm verkrijgbaar. Het kan hierbij gaan om allerlei soorten producten, bijvoorbeeld grondlak, voorlak en aflak in één of een anti roest primer. Een anti roest spray kan transparant zijn, maar je kunt ook voor een dekkende spray kiezen. Een Motip spuitbus in het blauw is bijvoorbeeld een optie.

Snel naar alle anti roest sprays!

Welke anti roest spray kies je?

Veel bekende merken hebben een anti roest spray in het assortiment. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Motip spuitbus of een Rust-Oleum spray. Een uitstekende optie van dit laatste merk die je bij onze webwinkel kunt bestellen, is deze Rust-Oleum Zinkspray Galva Zinc 2185. Galva Zinc van Rust-Oleum is een grondlak, voorlak en aflak in één. Dit roestwerende en sneldrogende product biedt langdurige bescherming aan blank metaal en gegalvaniseerd staal. Met 90% zink in de droge verflaag is Rust-Oleum Galva Zinc de beste koudverzinker van dit moment.

Een andere aanrader van dit merk is deze Rust-Oleum Combicolor Hamerslag – Spuitbus. Ook dit is een grondlak, voorlak en aflak in één die in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Dit roestwerende product kan op blank metaal of handontroest staal toegepast worden, mits de ondergrond is voorbehandeld met deze Rust-Oleum Combiprimer. Een andere goede optie uit ons assortiment is deze Owachem Owatrol Olie – Spray 300 ml. Deze Owatrol olie kan rechtstreeks over roest aangebracht worden. Het is overschilderbaar en maakt de verf roestwerend.

Bij het merk Rust-Oleum kom je een ruime keuze anti roest spray tegen. Rust Oleum Hard Hat in hoogglans is er in de volgende kleuren:

RAL 7016 Antraciet 
RAL 3000 Vuurrood 
RAL 1018 Zinkgeel
RAL 7035 Lichtgrijs
RAL 9010 Wit 
RAL 5010 Gentiaanblauw
RAL 6005 Mosgroen 
RAL 9005 Zwart 

Anti roest spray kopen bij Verfwinkel.nl

Als je op zoek bent naar een anti roest spray van een hoge kwaliteit, ben je bij Verfwinkel.nl aan het juiste adres. Wij hebben alles wat je zoekt op dit gebied, van alles-in-één oplossingen tot aan anti roest primers. Ook kun je bij ons terecht voor de beste merken van dit moment, bijvoorbeeld Rust-Oleum anti roest spray of spuitbus verf van Motip. Een Brantho Korrux spuitbus is ook zeer gebruiksvriendelijk bij het bestrijden van roest. Als je al wel eens eerder bij ons geshopt hebt, dan wist je dit al: de scherpste prijzen zijn hier te vinden. Bekijk daarom ook al onze andere anti roest verf.

 1. Rust-Oleum Hard Hat Spuitbus - 2178-2179 Zwart
  Rust-Oleum Hard Hat Spuitbus - 2178-2179 Zwart
  5 out of five star rating on Trustpilot
  4 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Rust-Oleum Hard Hat Advanced Spuitbus 2790 - Wit Ral 9010 - Mat
  Rust-Oleum Hard Hat Advanced Spuitbus 2790 - Wit Ral 9010 - Mat
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 3. Outlet
  Rust-Oleum Combicolor Hamerslag - Spuitbus
  Rust-Oleum Combicolor Hamerslag - Spuitbus
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Rust-Oleum 2185 Hard Hat Galva Zinc - Spuitbus
  Rust-Oleum 2185 Hard Hat Galva Zinc - Spuitbus
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs

Lees ook: