Histor Quiet Clearing: Blijft populair

Quiet Clearing van Histor behoort tot de populairste kleuren van dit bekende verfmerk. Dit was de kleur van het jaar 2019 van Histor, maar ook anno nu is deze kleur nog steeds inmens populair bij onze klanten. Vaak wordt gedacht dat Quiet Clearing van Flexa is, maar het is dus een kleur die ontwikkeld is door Histor. Deze trendkleur heeft een unieke diepgroene kleur die zowel levendig als kalmerend genoemd kan worden. Het heeft een natuurlijke uitstraling die bij meerdere soorten woonstijlen past.

We gaan je meer vertellen over het kleurnummer van Histor Quiet Clearing en hoe je kunt zien of deze tint iets voor jou is. Ook gaan we dieper in op de kleuren waarmee je deze tint kunt combineren, in welke ruimtes Histor Quiet Clearing goed past en welke producten je in deze kleur kunt laten mengen door ons.

Histor Quiet Clearing kleurnummer

Overweeg je om Histor muurverf Quiet Clearing als kleur te kiezen? Of ga je een lak in deze kleur laten mengen? In dat geval is het handig dat je deze kleur snel kunt vinden. Dat kan met behulp van de Histor Quiet Clearing kleurcode. De code van deze tint is PPG1145-7. Wil je jouw verf in deze tint laten mengen? Ga naar de productpagina van de verf die je op het oog hebt. Selecteer het volume dat je nodig hebt en ga vervolgens naar de online kleurenwaaier op de pagina. Hier voer je de naam of de kleurcode van Histor Quiet Clearing in. Selecteer deze kleur, bestel je verf en wij zorgen ervoor dat deze verf met Quiet Clearing als kleur jou kant in komt.

Histor Quiet Clearing tester

Wil je zeker weten dat Histor Quiet Clearing iets voor jou is? Alhoewel je de kleur online kunt bekijken, raden we altijd aan om gebruik te maken van een kleurenwaaier, kleurstaal of een tester. Deze methodes geven de kleur zo natuurgetrouw mogelijk weer. Zo weet je het beste wat je kunt verwachten van het uiteindelijke resultaat. Quiet Clearing van Histor behoort tot de Alle Kleuren kleurcollectie. Wil je weten hoe deze tint er op de ondergrond uit komt te zien? Maak dan gebruik van deze Histor ColorTester Kleurstaal – 1145-7 Quiet Clearing. Deze zelfklevende kleurstaal kun je bevestigen waar je maar wilt, maar je kunt de staal ook meenemen naar interieurwinkels voor het uitzoeken van nieuwe meubels of gordijnen.

Met welke andere kleuren kun je Quiet Clearing combineren?

Histor Quiet Clearing heeft een donkere jade aqua groene uitstraling die zeer eigen is maar tegelijkertijd ook een neutrale look heeft. Hierdoor kun je Quiet Clearing van Histor uitstekend combineren met andere tinten. Deze kleur gaat goed samen met warme tinten. Voorbeelden van combinaties die je kunt maken zijn onder meer Histor Quiet Clearing met oud roze en goud. Wil je een warme sfeer creëren, dan is Quiet Clearing met donker hout een goede keuze. Je kunt daarnaast kiezen voor lichtere tinten. Dan ontstaat er een meer neutraal effect.

In welke ruimtes kun je Quiet Clearing toepassen?

Deze kleur is geschikt voor verschillende ruimtes binnen je woning. Een populaire toepassing is Histor Quiet Clearing in de slaapkamer. De diepgroene tint zorgt ervoor dat dit vertrek goed donker wordt. Daarnaast is dit een aardse en kalmerende kleur, wat een positief effect heeft op je nachtrust. Door de kalme uitstraling en het feit dat deze kleur neutraal is (en dus goed te combineren valt met andere kleuren), is Histor Quiet Clearing ook een populaire optie voor de woonkamer. Hier kun je hem goed combineren met donker hout en lichte kleuren. Daarnaast past deze tint in de badkamer. Kies jij ook voor Quiet Clearing muurverf in deze ruimtes?

Histor My Color Muurverf Extra Mat Quiet Clearing en andere opties

Er zijn diverse producten uit ons assortiment die je in de kleur Quiet Clearing kunt laten mengen door onze verfspecialisten. Quiet Clearing muurverf kopen doe je bij Verfwinkel.nl. Natuurlijk zijn er verschillende Histor muurverven die je van deze kleur kunt laten voorzien. Een goed voorbeeld hiervan is deze Histor Perfect Finish Muurverf - Mat. Wil je een extra matte muurverf in deze tint laten mengen, dan is Histor My Color Muurverf – Extra Mat een goede optie. Daarnaast kun je verf voor de badkamer deze kleur geven, bijvoorbeeld deze Histor Monodek Bathroom – Muurverf – Schimmelbestendig. Zelfs deze Histor One Krijtverf kun je in deze tint laten mengen door ons.

Daarnaast zijn er verschillende Histor lakken die je in deze tint kunt laten mengen bij Verfwinkel.nl. Een goed voorbeeld hiervan is deze Histor My Color Lak – Mat. Deze goed dekkende lak voor binnen is ideaal voor het schilderen van hout. Een andere optie is deze Histor One Mat Lak – Alkyd. Perfect voor deuren en meubels. Wil je Histor Quiet Clearing op je wandtegels toepassen, dan kies je voor deze Histor Perfect Finish Wandtegels – Zijdeglans. Zo zijn er nog diverse andere producten die je Quiet Clearing van Histor als kleur kunt geven. Ontdek de mogelijkheden zelf en laat jouw verf in je gewenste kleur mengen bij Verfwinkel.nl.

 1. Histor Kleurbedenktijd
  Histor My color Lak - Mat
  Histor My color Lak - Mat
  3 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Histor Kleurbedenktijd
  Histor Monodek Bathroom - Muurverf - Schimmelbestendig
  Histor Monodek Bathroom - Muurverf - Schimmelbestendig
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  7 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Histor Kleurbedenktijd
  Histor MY color Muurverf - Extra Mat
  Histor MY color Muurverf - Extra Mat
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  11 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Histor ColorTester Kleurstaal – 1145-7 Quiet Clearing
  Histor ColorTester Kleurstaal – 1145-7 Quiet Clearing
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs

Lees ook: