Introspective is een zacht en intiem inspiratiepalet. Het palet versterkt het rustgevende effect van Olive Sprig, de Histor Kleur van het Jaar 2022. De Introspective kleuren zijn perfect om kalmte en rust te creëren in jouw interieur. Zo wordt je huis een thuis.

In dit palet vind je lichtblauwtinten, warm roze, koraalrood, een zachte perziktint en andere ingetogen kleuren. Bekijk hier het gehele Introspective palet. 

Histor Introspective Inspiratiepalet

Kenmerkend aan dit palet zijn de zachte pasteltinten en neutrale kleuren. Match deze kleuren in je interieur met felle tinten. Pas deze toe als accent om zowel rust als optimisme uit te stralen. 

Histor Introspective Inspiratiepalet

Deze moderne, maar toch warme kleuren, combineren het best met ronde vormen en houten details. 

Histor Introspective Inspiratiepalet

De aardse kleuren en pasteltinten staan erom bekend dat ze een knus en intiem gevoel geven aan een ruimte. Ideaal voor bijvoorbeeld een slaapkamer. 

Histor Introspective Inspiratiepalet

Histor Inspiratiepaletten 2022

Invaluable is een van de drie inspiratiepaletten van Histor. De drie paletten hebben elk de kleur Olive Sprig - Kleur van het Jaar 2022 - als basis. Benieuwd naar de rest? Ontdek de andere twee paletten: Invaluable en Inspired. Heb je jouw favoriete kleuren gevonden? Je vindt ze allemaal terug in onze kleurenwaaier. Bestel jouw verf in de trendkleuren van nu en ga direct aan de slag!