Histor Introspective inspiratiepalet

Introspective is een zacht en intiem inspiratiepalet. Het palet versterkt het rustgevende effect van Olive Sprig, de Histor Kleur van het Jaar 2022. De Introspective kleuren zijn perfect om kalmte en rust te creëren in jouw interieur. Zo wordt je huis een thuis.

In dit palet vind je lichtblauwtinten, warm roze, koraalrood, een zachte perziktint en andere ingetogen kleuren. Bekijk hieronder het gehele Introspective palet. 

Island Retreat

Pine Whisper

Magic Wand

Rose Souffle

Bulgur Wheat

Causeway

Fruit Lattice

Roman Bath

Olive SprigOlive Sprig

Olive Sprig

Kenmerkend aan dit palet zijn de zachte pasteltinten en neutrale kleuren. Match deze kleuren in je interieur met felle tinten. Pas deze toe als accent om zowel rust als optimisme uit te stralen. Vind je het lastig om jouw eigen kleurenpalet samen te stellen? Met het 60-30-10 principe maak je in een handomdraai jouw eigen palet, opgebouwd uit drie kleuren. 

Deze moderne, maar toch warme kleuren, combineren het best met ronde vormen en houten details. 

De aardse kleuren en pasteltinten staan erom bekend dat ze een knus en intiem gevoel geven aan een ruimte. Ideaal voor bijvoorbeeld een slaapkamer. 

Histor Inspiratiepaletten 2022

Introspective is een van de drie inspiratiepaletten van Histor. De drie paletten hebben elk de kleur Olive Sprig - Kleur van het Jaar 2022 - als basis. Benieuwd naar de rest? Ontdek ook de andere twee Histor paletten: Invaluable en Inspired

Heb je jouw favoriete kleuren gevonden? Je vindt ze allemaal terug in onze kleurenwaaier. Bestel jouw verf in de trendkleuren van nu en ga direct aan de slag! 

 1. Histor Kleurbedenktijd
  Histor MY color Muurverf - Extra Mat
  Histor MY color Muurverf - Extra Mat
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  9 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Histor Kleurbedenktijd
  Histor MY color Muurverf - Zijdemat
  Histor MY color Muurverf - Zijdemat
  5 out of five star rating on Trustpilot
  3 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Histor Kleurbedenktijd
  Histor MY color Lak - Zijdeglans
  Histor MY color Lak - Zijdeglans
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: