Histor Forel muurverf: een veelzijdige kleur

Histor Forel is één van de bekendste en meest geliefde kleuren die dit verfmerk heeft ontwikkeld. Deze kleur behoort tot de neutrale tinten. Zo zijn er elementen van bruin, beige en grijs in deze tint terug te zien. Het geeft meteen de veelzijdigheid van deze Forel verf van Histor aan. In deze kleurenblog vertellen we je alles over deze bijzondere kleur. We laten je onder meer zien in welke kleurcollecties deze tint terug te vinden is en in welke kleurenwaaiers je Forel van Histor tegen kan komen. Ook vertellen we je meer over de kleuren waarmee je Forel Histor verf kunt combineren, voor welke ruimtes deze tint geschikt is en welke producten je in deze kleur kunt laten mengen.

Histor Forel in diverse kleurcollecties

Histor Forel is een verfkleur die specifiek door dit merk ontwikkeld is. Deze tint behoort tot de Histor Kleuren kleurcollectie. Er zijn hinten van bruin, beige en grijs in deze kleur te zien. Het heeft daarnaast en bronsachtige uitstraling. De naam van deze kleur is een referentie naar de forel. Dit is een bekende vissoort waarvan verschillende varianten zijn, zoals de regenboogforel en de zeeforel. Net als de verfkleur heeft de forel een bronzen kleur.

Alhoewel je de uitstraling van deze tint online kunt bekijken, raden we altijd aan om Histor Forel in een fysieke kleurenwaaier te bekijken. Schermen kunnen de kleur van deze tint vervormen. Een echte kleurenwaaier geeft je het beste beeld. Histor Forel is terug te vinden in de Histor Kleuren kleurenwaaier. De Histor Forel kleurcode is: 6713. Ook staat deze kleur bekend als Forel S 2005 Y50R.

Histor Forel combineren met andere kleuren

Histor Forel kan gecombineerd worden met diverse andere tinten van dit verfmerk. Dit komt door de relatief neutrale uitstraling die deze tint heeft. Wil je jouw muren een rustgevende uitstraling geven, dan kun je Forel combineren met wit. Hierbij heb je de keuze uit verschillende tinten wit, waaronder RAL 9010 (zuiver wit). Andere kleuren waar Forel van Histor goed mee samen gaat zijn zwart, grijs, blauw, groen en pasteltinten. Dankzij deze combinaties kun je jouw interieur de look geven die je voor ogen hebt.

Forel Histor muurverf voor verschillende ruimtes

Histor Forel heeft een neutrale uitstraling en is hierdoor geschikt voor diverse vertrekken binnen je woning. Zoals we je hierboven hebben laten zien, kunnen er veel combinaties met andere tinten gemaakt worden. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten. Een plek waar Histor Forel verf geregeld toegepast wordt, is in de woonkamer. Dit komt onder meer dankzij de ontspannen uitstraling die deze kleur heeft. De woonkamer is bij uitstek de plek waar je uit wilt rusten na een lange dag. Onder het genot van een koffietje of theetje klets je hier bij met iedereen en hang je hier lekker op de bank terwijl je televisie kijkt. Een rustgevende kleur zoals Histor Forel draagt eraan bij dat je beter tot rust kunt komen.

Maar er zijn nog diverse andere ruimtes binnen je woning waar je Histor Forel muurverf kunt toepassen. Dankzij de rustgevende uitstraling is deze kleur ook een uitstekende keuze voor de muur van je slaapkamer. Een kleur met een ontspannen uitstraling kan bijdragen aan een verbeterde nachtrust. Daarnaast is deze tint geschikt voor de hal. Zo creëer je een rustige binnenkomst voor je bezoekers. Ook in de keuken of de badkamer kan deze kleur toegepast worden. Zoek je een rustige kleur voor je werkkamer, dan is Histor Forel een goede keuze.

Welke producten kun je de kleur van Forel van Histor geven?

Histor Forel is een kleur die je kunt geven aan diverse muurverf producten. Dit heb je binnen enkele klikken gedaan. Ga naar de productpagina van de muurverf die je op het oog hebt. Selecteer het volume dat je nodig hebt, waarna je via de online kleurenwaaier de kleur kunt vinden waarin je jouw verf wilt laten mengen. Selecteer Histor Forel als kleur van jouw verf en bestel hierna jouw product. Wij mengen de muurverf in de door jou geselecteerde kleur. Door het gebruik van kleurenpasta’s van een hoge kwaliteit kun je er zeker van zijn dat Histor Forel uitstekend uit de verf zal komen.

Er zijn meerdere muurverf producten die je de kleur Forel van Histor kunt geven. Natuurlijk kun je de muurverf producten van Histor zelf in deze tint laten mengen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld kiezen voor deze Histor Perfect Finish Muurverf – Mat. Een andere optie is deze Histor Monodek Structuur – Structuurverf Fijn. Ook Histor MY Color Muurverf – Extra Mat kun je van een Forel kleur voorzien. Zelfs Histor One Krijtverf is een optie. Naast de producten van Histor kun je ook verf van andere merken in deze kleur laten mengen. Een goed voorbeeld hiervan is deze Sikkens Alphacryl Pure Mat SF. Andere mogelijkheden zijn deze Sigma Perfect Matt – Muurverf, deze Flexa Creations Muurverf – Extra Mat en deze Glidden Tex Matt.

 1. Histor Kleurbedenktijd
  Histor Perfect Finish Muurverf - Mat
  Histor Perfect Finish Muurverf - Mat
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  45 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Histor Kleurbedenktijd
  Monodek Stucture
  Histor Monodek Structure - Structuurverf Fijn
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  40 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Histor Kleurbedenktijd
  Histor MY color Muurverf - Extra Mat
  Histor MY color Muurverf - Extra Mat
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  11 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: