Flexa Woudgroen en Misted Grey: Grijs combineren met Bosrijk groen

Woudgroen van Flexa is van zichzelf al een bijzonder mooie kleur, maar in combinatie met Flexa Misted Grey toont deze tint een geheel andere kant van zichzelf. Deze twee kleuren vormen een oogstrelende combinatie die je binnen diverse vertrekken kunt toepassen. Natuurlijk is zowel Woudgroen als Misted Grey van Flexa mooi genoeg om op zichzelf te staan, maar goede kleurencombinaties geven een kleur iets extra’s. Het is niet voor niks dat we een kleurenblog schrijven over deze combinatie van grijs en bosrijk groen.

Na het lezen van deze kleurenblog kun je niet wachten om Misted Grey en Woudgroen van Flexa ergens samen toe te passen. Geloof ons, deze combinatie moet je een keer gezien hebben. Hieronder laten we je zien hoe je met behulp van de kleurcodes deze tinten snel kunt vinden en in welke kleurenwaaier deze kleuren terug te vinden zijn. Ook vertellen we je meer over wat dit tot zo’n succesvolle combinatie maakt en welke andere kleurcombinaties je kunt maken met deze tinten. Daarnaast gaan we dieper in op waar je deze combinatie kunt toepassen en welke producten je in deze kleuren kunt laten mengen.

Woudgroen en Misted Grey kleurcode

De kleurcode van Woudgroen van Flexa is 8007 woudgroen. Flexa Misted Grey heeft geen specifieke kleurcode en kan binnen onze online kleurenwaaier gevonden worden door simpelweg de naam van deze tint in te typen. Met behulp van een kleurcode kun je sneller de tint vinden waarin je jouw verf wilt laten mengen. De kleur hiervoor selecteer je op de productpagina van het verfproduct dat je wilt bestellen. Selecteer de hoeveelheid die je nodig hebt, waarna je via de online kleurenwaaier de kleur selecteert. Kies bijvoorbeeld voor Flexa Woudgroen muurverf. Onze verfspecialisten maken gebruik van kleurenpasta’s van een hoge kwaliteit, zodat de kleur optimaal uit de verf komt.

In welke kleurenwaaier vind je Misted Grey en Woudgroen van Flexa?

Woudgroen van Flexa maakt onderdeel uit van de Ready Mixed collecties. Met behulp van een Flexa tester kun je deze tint op een natuurgetrouwe manier bekijken. Zo weet je het beste wat je kunt verwachten als je deze kleur ergens toepast. Bestel daarom bij ons de Flexa Strak op de Muur Tester Woudgroen 30 ml.

Misted Grey is een Flexa Pure kleur. Binnen deze collectie maakt deze tint onderdeel uit van het Kleur van het Jaar 2023 palet. Deze kleur is op dit moment dus helemaal in. Deze tint is terug te vinden binnen de Flexa Pure Kleurenwaaier. Net als voor Perfection Woudgroen, heeft deze kleur een eigen Flexa tester. Probeer deze tint op je eigen muur uit met behulp van deze Flexa Tester Misted Grey 30 ml. Bestel beide testers om een eerste indruk te krijgen van hoe deze kleurencombinatie eruit ziet.

Waarom zijn Misted Grey en Woudgroen van Flexa zo’n goede combinatie?

Kies je voor Woudgroen als muurverf kleur, dan haal je een mooie natuurlijke kleur in huis. Dit is een donkergroene tint die van zichzelf een aangename warmte bezit. Hierdoor heeft het een rustgevende uitstraling. Dat maakt deze tint geschikt voor verschillende ruimtes binnen je woning. Misted Grey van Flexa heeft een neutrale uitstraling. Hierdoor is deze kleur erg geschikt voor uiteenlopende kleurencombinaties. Maar deze kleur heeft ook een koele look. Hierdoor ontstaat een aangenaam contrast met verf in het Woudgroen. De twee kleuren vullen elkaar mooi aan.

Welke andere combinaties kun je maken?

Zowel Misted Grey als Woudgroen van Flexa kunnen ook met andere tinten gecombineerd worden. Verschillende soorten combinaties zijn mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een ton sur ton combinatie met Zachtblauw en Grijs. Grijs uit de Ready Mixed collectie is ook geschikt als je liever een neutrale combinatie wilt maken. Daarnaast stellen de designers van Flexa een kleurcombinatie voor: Woudgroen met Zandsteen. Misted Grey is een tint met een neutrale uitstraling. Hierdoor zijn er bijzonder veel kleurcombinaties mogelijk. Zo kun je Misted Grey in een ton sur ton combinatie toepassen samen met Willd Wonder. Wil je de uitstraling liever wat meer neutraal houden? Dan combineer je deze tint met Airy Foliage. Ook voor deze kleur doen de designers van Flexa een duit in het zakje. Zij stellen een combinatie met Buzz Colour 6 voor. Neem gerust een kijkje op onze website om nog meer interessante kleurcombinaties te ontdekken.

Waar pas je Misted Grey en Woudgroen van Flexa toe?

Misted Grey en Woudgroen van Flexa gaan niet alleen fantastisch samen, maar het mooie aan deze kleuren is dat ze op verschillende plekken te gebruiken zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de woonkamer. Je kunt verschillende muren deze kleur geven, maar je kunt ook bijvoorbeeld de muren voornamelijk Misted Grey verven met vlakken in het Woudgroen hier en daar. Deze kleuren gaan goed samen met materialen zoals hout, kunststof, metaal, staal en meer. Je kunt je interieur dus op allerlei manieren aanpakken. Kleuren die mogelijkheden bieden, daar houden we van. Deze kleuren bieden je ook een hoop mogelijkheden op andere plekken. Zo kun je kiezen voor de combinatie Woudgroen – Misted Grey in de slaapkamer. Deze kalme tinten zullen een positief effect hebben op je nachtrust. Vooral de warmte van de Woudgroene kleur laat je bed nog knusser aanvoelen. Deze kleurencombinatie is daarnaast een optie voor vertrekken zoals de werkkamer, de eetkamer, de hal, de keuken en de badkamer. Waar je ook voor kiest, passende verfproducten bestel je voor aantrekkelijke prijzen bij Verfwinkel.nl.

Welke producten kun je in deze kleuren laten mengen?

Misted Grey en Woudgroen zijn echte Flexa kleuren. Het is daarom ook niet meer dan logisch dat je Flexa producten in deze kleuren laat mengen door ons. Flexa verfproducten zorgen ervoor dat deze tinten op hun mooist zijn. Deze kleuren komen tot leven op je muur. Aangezien Misted Grey een Flexa Pure kleur is, is het een goed idee om te kiezen voor een Flexa Pure verfproduct. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor deze Flexa Pure Muurverf – Extra Mat of deze Flexa Pure Krijtverf – Muurverf. Deze producten kun je ook in het Woudgroen laten mengen, maar je kunt ook producten zoals deze Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat of deze Flexa Creations Muurverf – Extra Mat in deze kleur laten mengen. Bekijk nu je opties bij Verfwinkel.nl.

 1. Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat
  Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  48 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  95 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  55 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Flexa Pure Krijtverf - Muurverf
  Flexa Pure Krijtverf - Muurverf
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  15 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: