Farrow and Ball Skimming Stone: Zoevend licht grijs

Farrow and Ball Skimming Stone is één van de kleuren waarin je jouw verf kunt laten mengen bij Verfwinkel.nl. Zoek je een alternatief voor een witte muur, dan is Skimming Stone van Farrow and Ball een uitstekende keuze. Qua kleur doet Skimming Stone denken aan een mix van gebroken wit en grijze ondertonen. De kleur heeft een steenachtige uitstraling. Ook bevat deze tint een aangename warmte. Farrow and Ball Skimming Stone heeft een neutrale look. Hierdoor is het een veelzijdige kleur die op diverse plekken ingezet kan worden en onderdeel uit kan maken van allerlei kleurcombinaties.

In deze kleurenblog vertellen we je alles wat je moet weten over Farrow and Ball Skimming Stone. We gaan dieper in op deze kleur en het verfmerk. We laten je zien wat de kleurcode van deze tint is en op welke manieren je deze kleur in het echt kunt bekijken. Vervolgens tonen we je welke combinaties je met Farrow and Ball Skimming Stone kunt maken. Hierna vertellen we je waar je Skimming Stone verf kunt toepassen en welke producten je bij Verfwinkel.nl in deze tint kunt laten mengen door onze verfspecialisten.

Over Farrow and Ball Skimming Stone

Farrow and Ball Skimming Stone is een gebroken wit variant die hinten van beige en grijs bevat. Het is een warme en lichte kleur die een neutrale uitstraling heeft. Met deze kleur bewerkstellig je een schone en moderne look. Skimming Stone is geschikt voor muren, maar ook voor hout en metaal. Deze kleur kan flexibel ingezet worden en doet het goed in combinatie met verschillende kleuren. Daarom is Skimming Stone van Farrow and Ball een geliefde verfkleur voor onder meer muurverf producten en lakken. Sowieso ben je bij Farrow and Ball aan het juiste adres als je op zoek bent naar mooie verfkleuren. Hun kleuraanbod is van een hoog niveau.

Farrow and Ball Skimming Stone kleurcode

Kleurcodes worden gebruikt om verfkleuren te catalogiseren, waardoor je ze online sneller kunt vinden. Zo ook als je Farrow and Ball Skimming Stone zoekt binnen onze online kleurenwaaier. De kleurcode van deze tint is Skimming Stone 241. Deze kleur wordt ook wel FB Approx 241 genoemd. Ieder verfproduct dat je in meerdere kleuren kunt laten mengen, heeft een eigen online kleurenwaaier op de pagina. Hier kun je jouw verfkleur selecteren. Voer deze kleurcode of de naam van de tint in bij de online kleurenwaaier. Hierna kun je deze kleur kiezen, waarna je jouw product kunt bestellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw verf in deze kleur gemengd wordt.

Farrow Ball Skimming Stone kleurenwaaier

Hoewel je verfkleuren online kunt bekijken, blijkt in de praktijk dat dit niet het beste beeld geeft van hoe een tint er in het echt uitziet. Dit komt doordat beeldschermen de kleur kunnen vervormen, bijvoorbeeld omdat ze kleuren anders weergeven of omdat het scherm lichter dan wel donkerder staat afgesteld. We raden daarom altijd aan om verfkleuren in het echt te bekijken. Skimming Stone is terug te vinden in een Farrow and Ball kleurenwaaier. Daarnaast biedt Farrow and Ball ook samplepotjes aan. Hiermee kun je de verfkleur op een oppervlak bekijken. Zo weet je 100% zeker dat je de juiste keuze maakt.

Farrow and Ball Skimming Stone combineren met andere kleuren

Farrow and Ball Skimming Stone is een combinatie van gebroken wit en grijze ondertonen met een neutrale uitstraling. Hierdoor kan je deze kleur binnen allerlei combinaties inpassen. Strong White is een witte Farrow and Ball kleur die complementair is aan deze kleur. Daarnaast kun je andere (gebroken) witte kleuren gebruiken om een ton sur ton combinatie te maken. Een goede optie hiervoor is RAL 9010. Skimming Stone gaat goed samen met andere neutrale kleuren zoals grijs en bruin. Je kunt hierbij kiezen voor lichte tinten, maar donkere tinten zijn ook een optie. Hiermee kun je een contrast vormen, bijvoorbeeld Skimming Stone met zwart. Daarnaast is deze tint een goede neutraliserende kleur in combinatie met een meer uitgesproken tint.

Waar kun je Farrow and Ball Skimming Stone toepassen?

Farrow and Ball Skimming Stone is een veelzijdige kleur die past binnen allerlei vertrekken. Zelfs omschrijft Farrow and Ball het als een geruststellende en verzachtende tint voor in de slaapkamer. Omgeef je binnen deze ruimte met rustige kleuren, dan zul je merken dat dit een positief effect heeft op je nachtrust. Maar ook in de woonkamer kan deze kleur dit effect hebben. Dit is bij uitstek de plek waar je tot jezelf komt na een lange dag. Je kunt Skimming Stone van Farrow and Ball op alle wanden toepassen, maar je kunt ook allerlei kleurcombinaties maken met vergelijkbare lichte doch warme kleuren.

De slaap- en woonkamer zijn twee veel gekozen plekken voor deze kleur, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Zo is dit een fijne en rustgevende kleur om toe te passen in de badkamer. Let hierbij wel op dat je gebruik maakt van een vocht- en schimmelwerende verf. Farrow and Ball Skimming Stone past ook in de keuken. Andere plekken waar je deze kleur kunt toepassen zijn de eetkamer, werkkamer, zolderkamer, hal en meer. Daarnaast kun je deze tint ook aanbrengen op houten en metalen ondergronden. Laat jouw creativiteit de vrije loop.

Farrow and Ball Skimming Stone als verfkleur voor jouw producten

Bij Verfwinkel.nl kun je allerlei muurverf producten laten mengen in deze Skimming Stone kleur. Hierbij is het goed om te weten dat het niet mogelijk is om Histor en Sigma producten van deze kleur te laten voorzien. Gelukkig zijn er veel geschikte alternatieven te vinden binnen ons uitgebreide assortiment. Op het gebied van muurverf zijn er verschillende producten van een hoge kwaliteit te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld deze Sikkens Alphacryl Pure Mat SF Skimming Stone als kleur geven. Andere goede opties uit ons assortiment zijn deze Flexa Creations Muurverf – Extra Mat, deze Wijzonol Muurverf Mat, deze Sikkens Alpha Rezisto – Easy Clean Muurverf, deze Flexa Easycare Muurverf Mat – Muren en Histor Monodek Revolution.

Naast Skimming Stone muurverf kun je ook lakken van deze kleur laten voorzien door onze kleurspecialisten. Ook voor deze producten geldt dat het in deze kleur mengen van Histor en Sigma producten geen optie is. Wel kun je kiezen voor diverse andere lakken van een hoge kwaliteit. Een goed voorbeeld hiervan is deze Wijzonol Matlak – Waterverdunbaar. Deze Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is nog een goed voorbeeld van een product van een hoge kwaliteit. Daarnaast kun je van deze Sikkens Rubbol SB een Skimming Stone lak maken. Ontdek de mogelijkheden binnen ons aanbod en geef jouw verfproducten Farrow and Ball Skimming Stone als kleur.

 1. Wijzonol Muurverf Mat
  Wijzonol Muurverf Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  40 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
  Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  285 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Sikkens BBQ
  Sikkens Rubbol SB
  Sikkens Rubbol SB
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  460 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: