Dit is de Verfwinkel.nl Kwast van het Jaar 2024


De Copenhagen Pro Flex - Patentpuntkwast is de Verfwinkel.nl Kwast van het Jaar 2024!

Kwastenleveranciers konden in oktober het grootste talent uit hun kwastencollectie afvaardigen naar de Verfwinkel.nl kwastentalentenjacht. De belangrijkste criteria waren dat de kwast geschikt moest zijn voor lakverf en dat het een kwastenserie betrof met kwasten in verschillende maten. We ontvingen creatieve motivaties waarin de unieke kwaliteiten van elke kwast werden benadrukt en al snel bleek dat er heel wat talent rondloopt. Verschillende kwasten werden talentvol genoeg bevonden en naar voren geschoven als kandidaat.

Een podium vol kwastentalent

Naast de Copenhagen Pro Flex waren ook de Anza Titanium Aqua – 720 en de Goudhaantje Purple - 286 doorgedrongen tot het hoofdpodium van de finaleronde. In de finale verschenen er uitzonderlijk getalenteerde kwasten voor onze jury die op vele fronten aan elkaar gewaagd waren.

Ze hadden allemaal de volgende kenmerken:

- Ronde kwast uit een topserie van het merk
- Houten steel met RVS bus en touwwoeling
- Kwastharen met bles en synthetische vezels

Het hing dus echt van details af welke kwast er uiteindelijk zou gaan winnen en het niveau van de deelnemers was hoog. Ze maakten het de jury niet makkelijk om een keuze te maken. Zo viel de deelnemer van Goudhaantje op doordat deze kwast afkomstig is uit Nederlands enige Kwastenfabriek en werd de afvaardiging van Anza live aan de jury gedemonstreerd door vakschilder Ruben van der Kruis.     

Verfwinkel.nl Kwast van het Jaar 2024

Copenhagen Pro Flex stapt op het hoogste schavot 

Uiteindelijk was het de Copenhagen Pro Flex patentpuntkwast die de jury met zijn presentatie vol verbazing achterliet. De snelle en creatieve eerste reactie die aansloot bij de talentenjacht maakte ons al direct nieuwsgierig en enthousiast. Eenmaal op het finalepodium maakte de Copenhagen Pro Flex deze verwachtingen waar. Een sterk optreden raakte de juiste toon en het promotieteam van de Copenhagen Pro Flex kwam ook goed beslagen ten ijs. De uitstraling van de kwast met de duurzame steel van FSC hout en de sleeve om de kwastharen te beschermen, gaven de jury het laatste zetje om de Copenhagen Pro Flex te kiezen als Verfwinkel.nl Kwast van het Jaar 2024.


We hebben van het  enthousi(kw)asme van alle deelnemende kwasten genoten.

 1. Verfwinkel.nl Kwast van het Jaar 2024
  Copenhagen Pro Flex Patentpuntkwast
  Copenhagen Pro Flex Patentpuntkwast
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  41 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Copenhagen Pro Flex - Rechampir Kwast
  Copenhagen Pro Flex - Rechampir Kwast
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf
 3. Copenhagen Pro Flex - Ovale Kwast
  Copenhagen Pro Flex - Ovale Kwast
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf
 4. Copenhagen Pro Flex - Platte Kwast
  Copenhagen Pro Flex - Platte Kwast
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  20 reviews
  Vanaf

Lees ook: