• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Anza Serie 740 Titanium Aqua Punt - Besnijkwast

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Anza Serie 740 Titanium Aqua Punt - Besnijkwast productinformatie

  • Direct klaar voor gebruik
  • Geschikt voor hergebruik
  • Goede verdeling van de verf
  • Professionele kwaliteit kwasten
  • Soepele en superzachte vezels

Anza Serie 740 Titanium Aqua Punt - Besnijkwast omschrijving

Anza Titanium Aqua Punt - Besnij Kwast is een platte kwast die geschikt is voor alle watergedragen lakken. De Anza Titanium Aqua Punt Kwast heeft een perfecte soepelheid waardoor de opgenomen verf gelijkmatig verdeeld wordt. Hierdoor is een goede, gelijkmatige laagdikte eenvoudig te bereiken. 


Door gebruik te maken van de allernieuwste vezeltechnologie bij het ontwikkelen van deze besnij  kwast, is snel en netjes werken geen probleem. Deze kwast heeft namelijk een hoge verfopname en geeft deze gelijkmatig af. De Anza Titanium Aqua Punt - Besnij Kwast is leverbaar in diverse maten en een genot om mee te schilderen. 


Anza Titanium Aqua Punt - Besnij Kwast is van origine een Belgische/Franse kwast. Ook wel Rechampir Kwast genoemd. Doordat de haren in een punt geschoren zijn kan je direct probleemloos een strakke lijn schilderen. In schildersjargon noem je dit besnijden; het tussen twee verschillende kleuren of ondergronden met een kwast een strakke, rechte lijn aanbrengen. Denk hierbij aan een strakke lijn met verf, langs plafondkanten, kozijnen, plinten enz.

Anza Titanium Aqua Punt - Besnij Kwast bestellen bij Verfwinkel.nl 
Anza Titanium Aqua Punt - Besnij Kwast bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze besnij kwast of één van onze andere producten? Stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Soort Schildersbenodigdheden
Toepassing Voor watergedragen verf
Merk Anza
Levertijd Op voorraad
Top