• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Wijzonol Wijzotex Extramat - Lichte Kleuren

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Wijzonol Wijzotex Extramat - Lichte Kleuren productinformatie

  • Gebruiksklaar
  • Geurarm
  • Prettige verwerking
  • Schrobvast klasse 1
  • Verspuitbaar

Wijzonol Wijzotex Extramat - Lichte Kleuren omschrijving

Wijzonol Wijzotex Extra Mat is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare, schrobvaste en aanzetvrije gladde muurverf voor binnen, op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel*. Wijzonol Wijzotex Extra Mat is geschikt voor het schilderen van steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en (spack)pleisterwerk, plaatmateriaal en op glasweefsel binnen. Wijzonol Wijzotex Extra Mat is ook toepasbaar op onbehandelde of met acrylaat muurverf behandelde ondergronden en voor het schilderen van beschut buitenwerk. Wijzonol Wijzotex Extra Mat heeft een goede dekkracht en een uitstekende verwerking. Deze muurverf is aanzetvrij en makkelijk bij te werken indien nodig. 


Wijzonol Wijzotex Extra Mat:
- Aanbrengen met: roller, kwast of verfspuit
- Stofdroog na ca. 0,5 uur
- Overschilderbaar na 4 uur
- Schrobvast: Schrobklasse 1, volgens DIN EN 13 300 (na 1 maand)
- Verbruik: met een roller aangebracht is dit ca. 6-9 m²/l


Wijzonol Wijzotex Extra Mat met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid in verband met de beeldscherminstellingen. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Kies dan in onze online kleurenwaaier voor de optie 'Mijn kleur staat hier niet bij'. Bij het afrekenen van je bestelling kun je vervolgens bij Opmerkingen je kleurnaam of kleurcode noteren.

Wijzonol Wijzotex Extramat op kleur gemengd
Op kleur gemengde verven kunnen niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.


Extra informatie over Wijzonol Wijzotex Extramat
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 


Wijzonol Wijzotex Extramat bestellen bij Verfwinkel.nl 
Wijzonol Wijzotex Extramat bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl


* Met de duurzame muurverven van Wijzonol maak je altijd een bewuste keuze. Deze kwalitatief hoogwaardige verf biedt niet alleen het beste eindresultaat voor je schilderwerk, maar draagt tevens bij aan een lager verbruik van fossiele grondstoffen door het toepassen van herwinbare grondstoffen. Wijzonol Wijzotex Extra Mat is gemaakt door mensen met een passie voor duurzame ontwikkeling. Daarmee dragen wij samen bij aan onze toekomstige generatie.


Ondergrond Muren & Plafonds
Soort Muurverf Schrobklasse I
Glansgraad Extra Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 6-9 m2 per Liter
Merk Wijzonol
Levertijd Op voorraad

Wijzonol Wijzotex Extramat - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Top