• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Wijzonol Zijdeglanslak Terpentineverdunbaar

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Wijzonol Zijdeglanslak Terpentineverdunbaar productinformatie

  • Aanbrengen met kwast en/of roller
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Goed dekkend
  • Goede vloeiing
  • Terpentine basis

Wijzonol Zijdeglanslak Terpentineverdunbaar omschrijving

Wijzonol Zijdeglanslak Terpentineverdunbaar is een zijdeglanzende, kras- en stootvaste lakverf voor binnen. Wijzonol Zijdeglanslak Terpentineverdunbaar is geschikt voor het schilderen van nieuw, onbehandeld hout (voorzien van grondverf), voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Deze zijdeglanzende lak voor binnen is gemakkelijk te verwerken en heeft een goede vloeiing en dekkracht. 

Wijzonol Zijdeglanslak Terpentineverdunbaar:
- Aanbrengen: onverdund met een kwast en roller
- Stofdroog: na ca. 3 uur 
- Overschilderbaar: na ca. 18 uur
- Volledig uitgehard: na ca. 7 dagen
- Verbruik: ca. 13 m2 /liter
- Glansgraad: Zijdeglans (optimale zijdeglans is pas na 4 tot 6 weken zichtbaar, tot die tijd oogt de verf bijna hoog glanzend)

Let op:  Indien een terpentine gedragen verf binnen wordt toegepast zal een donkervergeling optreden.  Wijzonol Zijdeglanslak Terpentineverdunbaar is zo ontwikkeld dat deze een geringe donkervergeling t.o.v. andere alkydhars producten heeft, maar kan bij gebrek aan zonlicht alsnog vergelen. Vooral bij witte en lichte kleuren zal dit zichtbaar zijn. Wil je een niet vergelende Wijzonol Zijdeglanzende lak voor binnen? Kies dan voor de niet vergelende Wijzonol Zijdeglanslak Waterverdunbaar.


Wijzonol Zijdeglanslak Terpetineverdunbaar met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Noteer deze dan rechtstreeks in het vakje: gewenste kleur. 

Wijzonol Zijdeglanslak Terpetineverdunbaar op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder toegevoegde kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over Wijzonol Zijdeglanslak Terpetineverdunbaar 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Wijzonol Zijdeglanslak Terpetineverdunbaar bestellen bij Verfwinkel.nl
Wijzonol Zijdeglanslak Terpetineverdunbaar bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze zijdeglans verf voor binnen of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Terpentinebasis
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Dekkende Verf
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor binnen
Rendement 13 m2 per liter
Merk Wijzonol
Levertijd Op voorraad

Wijzonol Zijdeglanslak Terpentineverdunbaar bestand(en) downloaden

Top