• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Vista Lakweg F1 Turbo

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Vista Lakweg F1 Turbo omschrijvingVista Lakweg F1 Turbo Afbijtmiddel is een zeer snelwerkende afbijt voor het verwijderen van lijmresten en verven op kleine oppervlakken zoals trappen en kozijnen. De Lakweg afbijt moet tussen de 3 en 10 minuten inwerken om het verf te kunnen verwijderen. Vista Lakweg F1 Turbo Afbijtmiddel is methyleenchloride en NMP vrij, PH-neutraal, bijt niet op de huid en tast de ondergrond niet aan. De Lakweg turbo afbijtmiddel dient voor het verwijderen van watergedragen en synthetische 1K verflagen, verschillende 2K PU systemen, lijmresten en kleinere oppervlakken. voor grotere oppervlakken kun je de Vista Lakwèg afbijt toepassen. 

Extra informatie over Vista Lakweg F1 Turbo 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Vista Lakweg F1 Turbo bestellen bij Verfwinkel.nl 
Vista Lakweg F1 Turbo bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over Lakweg of een van onze andere producten? Mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Soort Afbijt
Toepassing Voor lakwerk
Merk SudWest
Levertijd Op voorraad

Vista Lakweg F1 Turbo bestand(en) downloaden

Top