• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Verfijn Bangkirai Olie - Naturel

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Verfijn Bangkirai Olie - Naturel omschrijving

Verfijn Bangkirai olie is een, gebruiksklare, bruin aangekleurde olie, speciaal ontwikkeld voor houten objecten zoals (hard)houten tuinmeubelen, teak, rotan, riet en bamboe die door weersinvloeden zijn vergrijsd. Bangkirai olie is een uitstekend product op basis van natuurlijke oliën welke het hout voeden en terug brengen in hun natuurlijke kleur.
Verfijn Bangkirai-olie dringt diep in de poriën van het hout, herstelt de oorspronkelijke kleur van het hout, voorkomt vergrijzing en biedt een uitstekende bescherming tegen alle weersinvloeden.


Droogtijd: De olie ca. 10 a 20 minuten laten intrekken, afhankelijk van de opname in het hout. De overtollige olie met een pluisvrije doek verwijderen, dit is noodzakelijk daar er anders geen optimaal resultaat wordt behaald, olie is geen lak en mag geen laag vormen.
Verbruik: 8-15 m2 per liter. 
Aanbrengen: met een platte kwast of pluisvrije doek in de richting van de houtnerf dun aanbrengen.


LET OP: Verfijn Bankirai-olie is op basis van olie en terpentine, gebruikte lappen en doeken kunnen door broei ontbranden! Altijd uitgevouwen buiten laten drogen of met water overgieten.


Verfijn Bangkirai Olie
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Verfijn Bangkirai Olie Verfwinkel.nl
Verfijn Bangkirai Olie bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze olie of een van onze andere producten? Mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Terpentine Basis / Alkyd
Ondergrond Hout
Soort Olie
Glansgraad Mat
Toepassing Voor buiten
Rendement 8-12 m2 per liter
Merk Verfijn
Levertijd Op voorraad

Verfijn Bangkirai Olie - Naturel bestand(en) downloaden

Top