• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Anza Viltroller Vilt Elite Dik

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Anza Viltroller Vilt Elite Dik omschrijving

Anza Viltrol is geschikt voor het aflakken van gladde ondergronden zoals onder andere deuren en kozijnen. De Anza Viltroller is pluisvrij en heeft eenverbeterde verfopname. Daardoor is er een geode verdeling van de verf. De Anza Viltrol is geschikt voor alkyd-, acryl- en 2K lakken.

Anza Viltroller afmetingen
Je kunt kiezen voor afmetingen 10cm, 15cm, 18cm en 25 cm. Zoek je viltrollers van 5cm breed? Deze vind je bij Anza Verfroller Vilt Elite Dun. De rollers van 10cm en 15cm bestaan ook in een dunne variant. Ook deze kun je vinden bij de Anza Verfroller Vilt Elite Dun. Of je nou voor dik of dun kiest heeft geen gevolgen voor de kwaliteit van je verfklus. Sommige schilders vinden de dunne rollers fijn om mee te werken en andere vinden juist de dikke rollers fijner.

Extra informatie over Anza Viltroller Dik
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Anza Viltroller Dik bestellen bij Verfwinkel.nl 
Anza Viltroller bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over dit product of een van onze andere producten? Mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Soort Schildersbenodigdheden
Toepassing Voor terpentine en watergedragen verf
Merk Anza
Levertijd Op voorraad
Top