• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Tesa Dozensluittape 50mm 4024

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Tesa Dozensluittape 50mm 4024 productinformatie

  • Kan gebruikt worden op alle gangbare handdispensers en machines
  • Uitstekende verouderingsbestendigheid

Tesa Dozensluittape 50mm 4024 omschrijving

Tesa® Professional 4024 Universele dozensluittape. Tesa 4024 PV2 is gebaseerd op een PP-rug gecoat met een speciale acrylkleefstof op waterbasis met een grote hechting. De uitstekende hechtkracht zorgt direct na het aanbrengen voor een goede sealing. Voor handmatig en automatisch sealen van lichte en middelzware dozen.

Extra informatie over Tesa Dozensluittape 50mm 4024
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Tesa Dozensluittape 50mm 4024bestellen bij Verfwinkel.nl
Tesa Dozensluittape 50mm 4024bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze tape of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl. 

Toepassing Voor binnen
Rendement 66 meter
Merk Tesa
Levertijd 1 Werkdag

Tesa Dozensluittape 50mm 4024 specificaties

productinformatie Tesa® Professional 4024 Universele dozensluittape Tesa® 4024 PV2 is gebaseerd op een PP-rug gecoat met een speciale acrylkleefstof op waterbasis met een grote hechting.

De uitstekende hechtkracht zorgt direct na het aanbrengen voor een goede sealing. tesa® 4024 PV2 heeft de volgende bijkomende eigenschappen:  Uitstekende verouderingsbestendigheid. Kan gebruikt worden op alle gangbare handdispensers en machines. Omdat het product chloorvrij en uitsluitend gebaseerd op aardoliederivaten is, is de afvalverwerking met hittebehandeling milieuvriendelijk. Het proces van kartonrecycling zal niet worden verstoord, zoals wordt bevestigd door grote recyclingbedrijven en papierfabrieken.

Voornaamste toepassing
Handmatig en automatisch sealen van lichte en middelzware dozen.

Technische gegevens
- Drager: PP-folie
- Totale dikte: 52 μm
- Type kleefmassa: acryl
- Kleefkracht op staal: 3 N/cm
- Rek bij breuk: 140 %
- Rekkracht: 45 N/cm

Eigenschappen
- Automatisch aanbrengen: ja
- Handmatig aanbrengen: ja

Voor de meest recente informatie over dit product ga naar www.tesa.com

Tesa® producten bewijzen dag in dag uit hun indrukwekkende kwaliteit onder zware omstandigheden en worden regelmatig aan strenge controles onderworpen. Alle hierboven vermelde technische informatie wordt naar beste kennis en op basis van onze ervaringen in de praktijk aangeboden. Zij dient beschouwd te worden als een gemiddelde waarde en is niet geschikt als specificatie. Om deze reden kan tesa SE geen waarborg verstrekken, expliciet noch impliciet, ten aanzien van verhandelbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. De gebruiker is dan ook zelf verantwoordelijk of het tesa product geschikt is voor een bepaald doel en de wijze van toepassing door de gebruiker. In geval van twijfel zullen onze medewerkers u graag adviseren.