• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Tenco Hardhoutolie Naturel Acryl - 1 Liter

 

Tenco Hardhoutolie Naturel Acryl - 1 Liter productinformatie

  • Accentueert de nerftekening
  • Geurarm
  • Niet donkervergelend
  • Sneldrogend
  • Voor buiten
  • Watergedragen verf

Tenco Hardhoutolie Naturel Acryl - 1 Liter bestand(en) downloaden

Tenco Hardhoutolie Naturel Acryl - 1 Liter omschrijving

Tenco Hardhoutolie is speciaal bestemd voor hardhouten tuinmeubelen en samengesteld uit hoogwaardige olien, welke vergrijzing van het hout voorkomt en de natuurlijke kleur van het hout accentueert. Biedt een uitstekende bescherming, is waterafstotend en dringt diep door in het hout. Geeft geen filmvormende laag, waardoor het niet kan bladderen of barsten. Aan te brengen met een kwast, roller of spuit.


Let Op
De natuurlijke kleur van het hout wordt accentueert.

Extra informatie over Tenco Hardhoutolie
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Tenco Hardhoutolie bestellen bij Verfwinkel.nl
Tenco Hardhoutolie bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Hout
Soort Olie
Glansgraad Zijdemat
Toepassing Voor buiten
Rendement 14 m2 per liter
Merk Tenco
Levertijd 1 Werkdag

Tenco Hardhoutolie Naturel Acryl - 1 Liter specificaties


Hardhoutolie is speciaal bestemd voor hardhouten tuinmeubelen en samengesteld uit hoogwaardige olien, welke vergrijzing van het hout voorkomt en de natuurlijke kleur van het hout accentueert. Biedt een uitstekende bescherming, is waterafstotend en dringt diep door in het hout. Geeft geen filmvormende laag, waardoor het niet kan bladderen of barsten. Aanbrengen: kwast roller, spuit Uitgave: September 2017 Met de uitgifte van dit Productinformatieblad zijn voorgaande uitgaven vervallen.

OMSCHRIJVING
Hardhoutolie is speciaal bestemd voor hardhouten tuinmeubelen en samengesteld uit hoogwaardige oliën, welke vergrijzing van het hout voorkomt en de natuurlijke kleur van het hout accentueert. Biedt een uitstekende bescherming, is waterafstotend en dringt diep door in het hout. Geeft geen filmvormende laag, waardoor het niet kan bladderen of barsten.

TOEPASSING
Tenco Hardhoutolie is een onderhoudsmiddel voor hardhouten tuinmeubelen te voorkoming van vergrijzing en accentueert de houstructuur.

VOORNAAMSTE KENMERKEN
- Snelle droging
- Niet vergelend
- Eenvoudige verwerking
- Minder belastend voor het milieu
- Geur arm
- Voorkomt vergrijzing
- Accentueert de houtstructuur

BASISGEGEVENS
Vorm: Vloeistof
Kleur: Volgens de product beschrijving
Geur: Zwak, karakteristiek
Kookpunt: 100 ℃
Vlampunt: Niet van toepassing
Dampspanning bij 20 ℃. 23 hPa
Dichtheid bij 20 ℃. 1 g/cm3
Oplosbaarheid in water: Oplosbaar
Viscositeit: Niet bepaald
Theoretisch rendement: Ca. 14 m2 per liter
Droogtijden
Stofdroog na ca. 1 uur
Oplosmiddelgehalte GEEN / ZEER WEINIG OPLOSMIDDEL
EU-grenswaarden voor dit product (Cat. A/e); 130 g/l (2010).
Dit product bevat maximaal 40 g/l
VOC. Gehalte aan vaste bestanddelen ≥ 30%

GEBRUIKSAANWIJZING
Voor en tijdens gebruik goed roeren. Het hout moet droog, schoon en vetvrij zijn. Tenco Hardhoutolie met een langharige kwast in een dunne gelijkmatige laag opbrengen. 1 maal behandelen is voldoende.

Advies: Eerder met beits of lak behandeld hout goed kaal schuren. Vergrijst hardhout behandelen met Tenco Hardhout Ontgrijzer zodat de oorspronkelijke houtkleur weer verschijnt. Nieuw hardhout adviseren wij enkele maanden buiten te laten staan zodat inhoud stoffen en/of fabrieksolie door verwering zullen verdwijnen. Daarna licht schuren en behandelen met Tenco Hardhoutolie.

Onderhoud: De behandeling, met name de liggende delen, enkele malen per jaar herhalen. Tenco Hardhoutolie biedt op deze wijze een zeer gemakkelijk onderhoud systeem.

MINIMALE VERWERKINGS TEMPERATUUR
8 ℃ bij 80 RV

VERDUNNING
Tenco Hardhoutolie is gebruiksklaar.
Gereedschap reinigen met water.

GEBRUIKSVOORSCHRIFT
Veiligheids- en Milieuvoorzorgsmaatregelen:  Voor specifieke gegevens over veiligheid, welke van toepassing zijn op de verwerkingsfase van dit product, en informatie over de behandeling van verfrestanten en afval, verwijzen wij u naar de verpakking van dit product.

Hantering en opslag: In ongeopende goed afgesloten verpakking, droog bewaard, bij een temperatuur van 10 ℃ tot 25 ℃. Halflege bussen overgieten in een kleinere bus of blik, helpt velvorming en indrogen voorkomen.

VERPAKKINGEN
1000 ml

Top