Tenco Hardhoutolie Waterbasis 1 ltr

-25%
 


Levertijd: 1 Werkdag

Tenco Hardhoutolie Waterbasis 1 ltr omschrijving

Tenco Hardhoutolie is speciaal bestemd voor hardhouten tuinmeubelen en samengesteld uit hoogwaardige olien, welke vergrijzing van het hout voorkomt en de natuurlijke kleur van het hout accentueert. Biedt een uitstekende bescherming, is waterafstotend en dringt diep door in het hout. Geeft geen filmvormende laag, waardoor het niet kan bladderen of barsten. Aanbrengen: kwast roller, spuit.

Extra informatie over Tenco Hardhoutolie.

Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Tenco Hardhoutolie bestellen bij Verfwinkel.nl

Tenco Hardhoutolie bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Hout
Glansgraad Zijdemat
Product Soort Olie
Toepassing Buiten
Rendement 14 m2 per liter
Merk Tenco

Tenco Hardhoutolie Waterbasis 1 ltr specificaties

Hardhoutolie is speciaal bestemd voor hardhouten tuinmeubelen en samengesteld uit hoogwaardige olien, welke vergrijzing van het hout voorkomt en de natuurlijke kleur van het hout accentueert. Biedt een uitstekende bescherming, is waterafstotend en dringt diep door in het hout. Geeft geen filmvormende laag, waardoor het niet kan bladderen of barsten. Aanbrengen: kwast roller, spuit

Uitgave: September 2017
Met de uitgifte van dit Productinformatieblad zijn voorgaande uitgaven vervallen.
PRODUCTINFORMATIEBLAD
TENCO HARDHOUTOLIE
OMSCHRIJVING
Hardhoutolie is speciaal bestemd voor hardhouten tuinmeubelen en samengesteld uit hoogwaardige oliën, welke vergrijzing van het hout voorkomt en de natuurlijke kleur van het hout accentueert. Biedt een uitstekende bescherming, is waterafstotend en dringt diep door in het hout. Geeft geen filmvormende laag, waardoor het niet kan bladderen of barsten.
TOEPASSING
Tenco Hardhoutolie is een onderhoudsmiddel voor hardhouten tuinmeubelen te voorkoming van vergrijzing en accentueert de houstructuur.
VOORNAAMSTE KENMERKEN
- Snelle droging
- Niet vergelend
- Eenvoudige verwerking
- Minder belastend voor het milieu
- Geur arm
- Voorkomt vergrijzing
- Accentueert de houtstructuur
BASISGEGEVENS
Vorm
Vloeistof
Kleur
Volgens de product beschrijving
Geur
Zwak, karakteristiek
Kookpunt
100 ℃
Vlampunt
Niet van toepassing
Dampspanning bij 20 ℃.
23 hPa
Dichtheid bij 20 ℃.
1 g/cm3
Oplosbaarheid in water
Oplosbaar
Viscositeit
Niet bepaald
Theoretisch rendement
Ca. 14 m2 per liter
Droogtijden
Stofdroog na ca. 1 uur
Oplosmiddelgehalte GEEN / ZEER WEINIG OPLOSMIDDEL EU-grenswaarden voor dit product (Cat. A/e); 130 g/l (2010). Dit product bevat maximaal 40 g/l VOC.
Gehalte aan vaste bestanddelen
≥ 30%
GEBRUIKSAANWIJZING
Voor en tijdens gebruik goed roeren. Het hout moet droog, schoon en vetvrij zijn. Tenco Hardhoutolie met een langharige kwast in een
Uitgave: September 2017
Met de uitgifte van dit Productinformatieblad zijn voorgaande uitgaven vervallen.
dunnen gelijkmatige laag opbrengen. 1 maal behandelen is voldoende. Advies: Eerder met beits of lak behandeld hout goed kaal schuren. Vergrijst hardhout behandelen met Tenco Hardhout Ontgrijzer zodat de oorspronkelijke houtkleur weer verschijnt. Nieuw hardhout adviseren wij enkele maanden buiten te laten staan zodat inhoud stoffen en/of fabrieksolie door verwering zullen verdwijnen. Daarna licht schuren en behandelen met Tenco Hardhoutolie. Onderhoud: De behandeling, met name de liggende delen, enkele malen per jaar herhalen. Tenco Hardhoutolie biedt op deze wijze een zeer gemakkelijk onderhoud systeem.
MINIMALE VERWERKINGS TEMPERATUUR
8 ℃ bij 80 RV
VERDUNNING
Tenco Hardhoutolie is gebruiksklaar. Gereedschap reinigen met water.
GEBRUIKSVOORSCHRIFT
Veiligheids- en Milieuvoorzorgsmaatregelen
Voor specifieke gegevens over veiligheid, welke van toepassing zijn op de verwerkingsfase van dit product, en informatie over de behandeling van verfrestanten en afval, verwijzen wij u naar de verpakking van dit product.
Hantering en opslag
In ongeopende goed afgesloten verpakking, droog bewaard, bij een temperatuur van 10 ℃ tot 25 ℃. Halflege bussen overgieten in een kleinere bus of blik, helpt velvorming en indrogen voorkomen.
VERPAKKINGEN
1000 ml