Go Paint Clean & Go

out of five star rating on Trustpilot
0 reviews
Nog %1 beschikbaar

Go Paint Clean & Go productinformatie

  • Filter scheidt de verfresten
  • Kwast is binnen een halve minuut schoon
  • Professionele kwaliteit
  • Universeel toepasbaar

Met de Go Paint Clean & Go bespaar je geld, tijd en het milieu. Het reinigen van kwasten kost veel tijd. Soms zo veel, dat het voordeliger is je kwast weg te gooien en de volgende keer een nieuwe te pakken. Daarom adviseren we om de Clean and Go te gebruiken. Zo werkt het:  De Clean & Go heeft een filterzak met een fijne metalen zeef. Je vult het product met Brush Cleaner of water. Vervolgens strijk je de kwast ongeveer 20 seconden stevig over de zeef. Hierdoor wordt je kwast sneller en dieper schoon. De verfdeeltjes worden onder de zeef in de zak opgevangen. Daardoor kun je de schoonmaakvloeistof langer blijven gebruiken. En wat werkt er nou fijner dan een vaak gebruikte, goed onderhouden verfkwast?

Extra informatie over Go Paint Clean & Go
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Go Paint Clean & Go bestellen bij Verfwinkel.nl
Go Paint Clean & Go bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over Clean & Go of een van onze andere producten? Mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Meer informatie
Merk Go Paint
Levertijd Op voorraad
Kwaliteit Professioneel
Toepassing Reinigen
0 out of five star rating on Trustpilot
0 5 0 reviews
Geen reviews gevonden.