• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Staalmeester Serie 2020 - Patentpuntkwast

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Staalmeester Serie 2020 - Patentpuntkwast productinformatie

  • Direct klaar voor gebruik
  • Geschikt voor hergebruik
  • Goede verdeling van de verf
  • Kwaliteitsproduct
  • Professioneel schildersgereedschap

Staalmeester Serie 2020 - Patentpuntkwast omschrijvingDe Staalmeester Serie 2020 - Patentpuntkwast is vervaardigd van uitsluitend hoogwaardige materialen en bol gezet voor het besnijden en precisiewerk op kleinere oppervlakken zoals kozijnen en profielen. De Staalmeester Serie 2020 - Patentpuntkwast uitermate geschikt voor watergedragen verven, en met de nieuwe vezel ook beter geschikt om synthetische lakken te verwerken.
Vanwege de karakteristiek gekleurde polyestermix, die soepel en zacht is, creëer je met gemak een streeploos eindresultaat! Staalmeester Serie 2020 - Patentpuntkwast is uitgevoerd met een INOX RVS bus, extra verlijmde touwwoeling en beukenhouten steel. De Staalmeester Pro-Hybrid serie, waar deze Staalmeester Serie 2020 - Patentpuntkwast deel van uitmaakt zijn voorzien van de allernieuwste 100% synthetische vezel. Hierdoor heeft deze kwast een goede verfopname en -afgifte maar ook de juiste balans en weerstand voor een makkelijke verwerking van de verf. 
Extra informatie over Staalmeester Serie 2020 Patentpuntkwast 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Staalmeester Serie 2020 Patentpuntkwast  bestellen bij Verfwinkel.nl
Staalmeester Serie 2020 Patentpuntkwast  bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze kwast of één van onze andere producten? Mail je vraag dan naar klantenservice@verfwinkel.nl

Soort Schildersbenodigdheden
Toepassing Voor terpentine en watergedragen verf
Merk Staalmeester
Levertijd Op voorraad
Top