• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Staalmeester Serie 2022 - Besnijkwast

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Staalmeester Serie 2022 - Besnijkwast productinformatie

  • Geschikt voor hergebruik
  • Goede verdeling van de verf
  • Kwaliteitsproduct
  • Professioneel schildersgereedschap
  • Universeel toepasbaar

Staalmeester Serie 2022 - Besnijkwast omschrijving

>Staalmeester Serie 2022 Besnijpuntkwast is van origine een Belgische/Franse kwast. Deze besnijkwast is in een punt geschoren zodat men direct probleemloos kan besnijden. Met deze 2-in-1 besnijpuntkwast schilder je niet alleen het fijne werk bij kozijnen en profielen, maar pak je ook de grotere oppervlakken moeiteloos mee. Staalmeester Serie 2022 Besnijpuntkwast  is uitgevoerd met een INOX RVS bus, extra verlijmde touwwoeling en een beukenhouten steel.
De Staalmeester Serie 2022 Besnijpuntkwast valt onder de Staalmeester Pro-Hybrid series, welke zijn voorzien van de nieuwste 100% synthetische vezel die soepel en zacht is. Deze mix van vezels biedt naast een goede verfopname en -afgifte ook de juiste balans en weerstand voor een makkelijke verwerking van de verf en een streeploos resultaat.

Extra informatie over Staalmeester Serie 2022 Besnijpuntkwast
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Staalmeester Serie 2022 Besnijpuntkwast bestellen bij Verfwinkel.nl
Staalmeester Serie 2022 Besnijpuntkwast bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze kwast of één van onze andere producten? Mail je vraag dan naar klantenservice@verfwinkel.nl

Soort Schildersbenodigdheden
Toepassing Voor terpentine en watergedragen verf
Merk Staalmeester
Levertijd Op voorraad
Top