• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sikkens Cetol Novatech

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Sikkens Cetol Novatech productinformatie

  • Houtstructuur blijft zichtbaar
  • Optimaal inkleurend
  • Terpentine basis
  • Vochtregulerend
  • Voor buiten

Sikkens Cetol Novatech omschrijving

Sikkens Cetol Novatech is Transparante, zijdeglanzende, high solid houtafwerking voor buiten. Sikkens Cetol Novatech is geschikt voor het verfraaien en beschermen van houtrijke constructies, zoals bijvoorbeeld gevelbeschietingen, puivullingen, houtskeletbouw, e.d. Door zijn eigenschappen is Cetol Novatech bijzonder geschikt voor toepassing op naaldhout.
Door de transparantheid blijft de houtstructuur goed zichtbaar terwijl het hout mooi ingekleurd wordt. Sikkens  De vochtregulerende Sikkens Cetol Novatech kan ook worden gebruikt als ondergrond voor bijvoorbeeld Sikkens Cetol TGX Gloss of Sikkens Cetol TGL Satin Plus


Sikkens Rubbol Finura High Gloss:
- Aanbrengen: onverdund met een kwast en/of roller
- Stofdroog: na ca. 3-5 uur 
- Overschilderbaar: na ca. 16 uur
- Verbruik: ca. 16-20 m2 /liter
- Onderhoudscyclus is doorgaans 3-4 jaar


Sikkens Cetol Novatech met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Dit heeft te maken met de beeldscherminstellingen maar is ook afhankelijk van het type houtsoort.  De kleuren van Sikkens Cetol Novatech kun je alleen kiezen uit de Sikkens Cetolwaaiers of zijn te mengen in de bekende houtkleuren. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. Staat de gewenste kleur er niet bij? Kies dan voor de optie: Mijn kleur staat er niet bij en vul later in het bestelproces de gewenste kleur in bij het opmerkingenveld.

Sikkens Cetol Novatech op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% kleurloos? Dan kies je voor verf zonder toegevoegde kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over Sikkens Cetol Novatech
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Sikkens Cetol Novatech bestellen bij Verfwinkel.nl
Sikkens Cetol Novatech bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze transparante verf of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Terpentinebasis
Ondergrond Hout
Soort Transparante Beits
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor buiten
Rendement 16-20 m2 per liter
Merk Sikkens
Levertijd Op voorraad

Sikkens Cetol Novatech bestand(en) downloaden

Top