• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sikkens Alpha Aquafix - 10 Liter

Meer afbeeldingen

 

Sikkens Alpha Aquafix - 10 Liter productinformatie

  • Fixeert lichtpoederende ondergrond
  • Overschilderbaar met dispersiemuurverf
  • Reukarm
  • Vermindert de zuiging van de ondergrond
  • Waterverdunbaar

Sikkens Alpha Aquafix - 10 Liter omschrijving

Sikkens Alpha Aquafix is een watergedragen voorstrijkmiddel voor buiten en binnen. Sikkens Alpha Aquafix is geschikt voor het voorbehandelen van nieuwe of onbehandelde ondergronden om zo een goede hechting te verkrijgen en kleur- of glansverschillen ten gevolge van onregelmatige zuiging te voorkomen. Sikkens Alpha Aquafix vermindert de zuiging van onregelmatige en/of sterk zuigende ondergronden en fixeert licht poederende ondergronden.

Sikkens Alpha Aquafix:
- Aanbrengen: met kwast en roller
- Stofdroog: na ca. 10 uur  
- Overschilderbaar: na ca. 10 uur
- Verbruik: ca. 8 m2 /liter (sterk afhankelijk van de applicatiemethode en de ruwheid, structuur en porositeit van de ondergrond)

Tip vande schilder:
Sikkens Alpha Aquafix mag na droging geen glanzend, gesloten oppervlak te zien geven. Dit kan worden voorkomen door het product, eventueel verdund, in hoeveelheden aan te brengen die door de ondergrond geabsorbeerd kunnen worden. Alpha Aquafix mag niet blijven "staan" op het oppervlak.

Extra informatie over Sikkens Alpha Aquafix
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Sikkens Alpha Aquafix bestellen bij Verfwinkel.nl
Sikkens Alpha Aquafix bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over dit voorstrijkmiddel of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Soort Voorstrijken & Voorlijmen
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 8 m2 per liter
Merk Sikkens
Levertijd Op voorraad

Sikkens Alpha Aquafix - 10 Liter bestand(en) downloaden

Top