• Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Vóór 23.59 uur besteld, morgenavond in huis
 • Gratis verzendig vanaf €50 euro (binnen Nederland)

 

schrobvaste muurverf

Schrobvaste verf voor de keuken? Dit is onze TOP 4!

Vlekken krijgen geen kans bij de Sikkens Alpha Rezisto Mat omdat een vloeistof van de muur afdruppelt en geen kans krijgt te hechten aan de muur waardoor er vlekken kunnen ontstaan. Dit komt door de ‘Stain Shield Technology’. Deze technologie zorgt voor een permanente barrière zodat vuil, vet, vloeistoffen en vlekken niet kunnen binnendringen in het oppervlak. Viezigheid en vlekken kunnen gemakkelijk schoon gemaakt worden zonder dat de verflaag wordt aangetast. Hierdoor is deze verf dan ook  super geschikt in de keuken op de achterwand in plaats van tegeltjes.

Sigmapearl Clean Matt Muurverf is een uitstekend reinigbare en desinfecteerbare muurverf voor binnen op basis van 100% acrylaatdispersie. Door de Easy Clean Technologie is deze muurverf uitstekend schoon te makne en bestand tegen het intrekken van vlekken. Sigmapearl Clean Matt Muurverf  glanst na het reinigen niet op en blijft mat.

Wijzonol Extra Reinigbaar is een matte, goed dekkende en extra goed reinigbare muurverf die uitermate geschikt is voor op veel belaste wanden en plafonds die regelmatig schoongemaakt moeten worden. Denk hierbij aan de (bij)keuken, hal en woonkamer met hardnekkige vlekken, zoals sauzen,  schoenstrepen, koffie, wasco, verwijder je in een handomdraai met een vochtige doek, zonder een speciale cleaner te gebruiken.

Flexa Pure Muurverf Extra Mat is een extra matte, schrobvaste, isolerende, waterverdunbare muurverf voor binnen. Flexa Pure Muurverf Extra Mat is geschikt voor het schilderen van binnenmuren en plafonds. Flexa Pure Muurverf Extra Mat isoleert daarnaast ook nog eens vlekken veroorzaakt door nicotine en roet.

 1. Sikkens Alpha Rezisto Mat - Muurverf
  Sikkens Alpha Rezisto Mat - Muurverf
  Vanaf Normale prijs
 2. Aanbieding xxx
  Sigma Sigmapearl Clean Matt - Muurverf
  Sigma Sigmapearl Clean Matt - Muurverf
  Vanaf Normale prijs
 3. Wijzonol Muurverf Extra Reinigbaar
  Wijzonol Muurverf Extra Reinigbaar
  Vanaf Normale prijs
 4. Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  Vanaf Normale prijs