• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Renovaid Renoflex Rood - Duo

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Renovaid Renoflex Rood - Duo omschrijving

Renovaid Renoflex Rood - Duo is een handige 2-in-1 koker met  sneldrogende, blijvend elastische reparatie- en lamineerpasta op basis van epoxy. Renovaid Renoflex Rood is geschikt voor het repareren van  hout, epoxy, polyester, steenachtige materialen en metalen (mits ontvet en ontdaan van corrosie)


Renovaid Renoflex Rood Duo is vrij van oplosmiddelen en vulstoffen en hét product voor een snelle 1 uurs reparatiepasta voor houtconstructies waarbij een snelle uitharding essentieel is en het herstellen van aangetast hout met een laminaatsysteem of deelvervanging. Doordat dit vulmiddel goed modelleerbaar is en een uitstekende hechting geeft op diverse ondergronden wordt Renoflex Rood goed ontvangen bij de gebruiker.


Renovaid Renoflex Rood:
- Verkrijgbaar in een duo-koker van 150 ml of een A+B van 600 ml
-  Laagdikte 5 - 10 mm. 
- Verwerkingstijd: 20 minuten bij 20 °C.
- Uitharding in 1 uur. 
- Goed te schuren, schaven, boren en frezen na 1 uur bij 20 °C. 
-  Het geheel binnen 2 weken afwerken met RENOGROND, of een gelijkwaardige grondverf.


Extra informatie over Renovaid Renoflex Rood Duo
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Renovaid Renoflex Rood Duo bestellen bij Verfwinkel.nl
Renovaid Renoflex Rood Duo bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Merk Renovaid
Levertijd Op voorraad

Renovaid Renoflex Rood - Duo bestand(en) downloaden

Recent bekeken producten

€ 19,95

€ 15,96

€ 43,99

€ 27,49

€ 5,20

€ 4,16

€ 83,80

€ 54,47

Top