• Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle levering!
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Trendkleur Spiced Honey

Van hoog naar laag sorteren
 1. Gratis Anza muurverfset bij aankoop vanaf 5 liter Sigma Perfect Matt
  Sigma Perfect Matt - Muurverf
  Sigma Perfect Matt - Muurverf
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  121 reviews
  Vanaf Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Kleur Spiced Honey

Elk jaar komen de kleurenexperts van het Flexa ColorLab samen met voorspellers op het gebied van design en sociale trends om de Flexa Kleur van het Jaar 2019 te kiezen. Dit jaar hebben we gekozen voor Spiced Honey – een warme amberkleurige tint die veel positiviteit uitstraalt.

Spiced Honey is een ontzettend veelzijdige kleur waarmee je allerlei verschillende sferen kunt creëren, afhankelijk van het palet waarmee je de kleur combineert. Bekijk hoe je Spiced Honey kunt gebruiken in jouw huis en beslis welk kleurpalet het best aansluit bij jouw eigen stijl...

Op zoek naar lak of muurverf met de kleur Spiced Honey?

De werkwijze:

 1. Kies het gewenste product.
 2. Rechts naast de afbeelding maak je een keuze voor de verpakking die je wilt. 
 3. Kies het aantal stuks dat je wilt bestellen.  
 4. In het vakje gewenste kleur kan je de kleur Spiced Honey invullen. 
 5. Vervolgens kies je voor toevoegen in winkelwagen. 

Natuurlijk kun je eerst het juiste product uitkiezen en vervolgens uit de kleurenwaaier van Verfwinkel.nl de kleur Spiced Honey uitkiezen. Maar het is altijd beter om de kleur Spiced Honey te zien op een kleurstaal of op een echte muur. Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid in verband met de beeldscherminstellingen. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Noteer deze dan rechtstreeks in het vakje: gewenste kleur. 
Je kunt bijvoorbeeld ook op internet zoeken naar referentie-projecten waar jouw favoriete kleur Spiced Honey is toegepast. Zoek je kleur Spiced Honey op via Google, Instagram of Pinterest en je vindt vast hele mooie toonaangevende plaatjes. Daarna kun je je favoriete verf in de kleur Spiced Honey bestellen bij verfwinkel.nl.