• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Ral 7015

Ral 7015

€ 76,50

€ 47,81

€ 82,99

€ 51,87

€ 28,15

€ 15,20

€ 83,51

€ 44,26

€ 29,25

€ 17,26

€ 38,20

€ 22,16

Ral 7015

RAL 7015 Verf

RAL 7015 verf is een populaire keuze onder onze klanten. Deze kleur behoort tot de donkere grijstinten binnen de RAL kleuren. RAL 7015 verf staat ook wel bekend als leigrijs. Het is een grijze kleur die gecombineerd is met een donkerblauwe tint. Sinds een aantal jaren is leigrijs weer helemaal terug van weggeweest. Leigrijs is een goede optie voor een tijdloze en hippe uitstraling van een kamer. Zo kun je deze kleur erg goed combineren met een industrieel interieur. Ook RAL 7015 voordeur verf is een populaire optie. Deze leigrijze kleur wordt door verschillende topmerken verkocht. RAL 7015 verf van Sigma of RAL 7015 verf van Sikkens zijn hier goede voorbeelden van. Deze merken zijn te vinden in onze webshop. Maar ook merken zoals Flexa en Histor zijn bij ons verkrijgbaar tegen scherpe prijzen. Onze webshop heeft een breed assortiment aan merken, kleuren en verfbenodigdheden.

RAL 7015 verf van Sigma

Sigma is een Nederlandse verfproducent die al in de 18e eeuw werd opgericht. Wat begon als een klein bedrijf is uitgegroeid tot een bedrijf dat ook verf en materialen levert op de internationale markt. Sigma staat voor topkwaliteit als het gaat om verf. Het bedrijf produceert diverse soorten verf voor verschillende toepassingen. Ook RAL 7015 verf is bij Sigma terug te vinden in het assortiment. Zo is deze kleur bij Sigma als muurverf op waterbasis beschikbaar, maar ook verf op terpentinebasis is een mogelijkheid. Een breed assortiment aan Sigma kleuren zijn verkrijgbaar in onze webshop.

RAL 7015 verf van Sikkens

Naast dat RAL 7015 verf door Sigma wordt verkocht, wordt deze kleur ook door Sikkens aangeboden. Sikkens is een topproducent als het gaat om verf. Dit merk heeft een breed assortiment en een grote kleurencollectie, waarbij deze grijstint niet mag ontbreken in deze collectie. Naast de RAL kleuren heeft Sikkens ook een eigen assortiment aan kleuren en is het mogelijk om je eigen kleur te laten mengen. Naast het feit dat Sikkens veel kennis heeft over kleuren, is het bedrijf ook bezig met het produceren van duurzame verf voor binnen en buiten. Verf van dit merk is verkrijgbaar als muurverf maar ook als verf voor de voordeur.

RAL 7015 voordeur verf

Leigrijs is een mooie kleur voor in de woonkamer, maar RAL 7015 verf voor de voordeur is ook een aanrader. De leigrijze kleur geeft de voordeur een unieke uitstraling. Voor RAL 7015 verf voor de voordeur is een ander soort verf nodig dan op de muur. Als je een voordeur gaat verven is het belangrijk om eerst te bekijken in welke staat deze deur is. Zo kan het zijn dat het oppervlak niet helemaal goed is. In dat geval moet je beginnen met een grondverf. Als de grondverf is gedroogd kan de RAL 7015 verf op de voordeur worden aangebracht. Een belangrijke tip is om van boven naar beneden te schilderen.

RAL 7015 verf kopen

RAL 7015 verf kun je eenvoudig bestellen bij onze webshop. Onze webshop heeft een breed assortiment aan kleuren en soorten verf. Of je nu op zoek bent naar RAL 7015 voordeur verf of muurverf, alles is te vinden binnen het grootste online assortiment van Nederland. Bovendien kun je tot wel 50% besparen op de prijs in vergelijking met onze concurrenten. Bekijk nu ons assortiment en profiteer van de voordelen.


 

Altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Top