• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

ProGold Glasvlies 450 Glad - 50 x 1 meter

 

ProGold Glasvlies 450 Glad - 50 x 1 meter omschrijving

ProGold Glasweefselbehang 450 Glad is een fantastisch product voor moeilijke ondergronden. Het behang heeft de eigenschap om oneffenheden en reparatieschade in de ondergrond te verbergen. Het glasweefselbehang is voorgeschilderd, naadloos te plakken en goed over te schilderen. Het vlies is een stootvaste wandbekleding die in een speciaal procédé vervaardigd wordt uit speciale cellulose- en textielvezels, gecombineerd met polymeer bindmiddelen. Afm; Breedte: 100 centimeter. Rollengte: 50 meter. Ideaal voor nieuwbouw en renovatie.

LET OP: De gekleurde achterzijdemarkering. Deze zijde op de muur plakken. Houdt bij het plakken de markering altijd aan dezelfde kant.

Extra informatie over ProGold Glasweefselbehang 450 Glad
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

ProGold Glasweefselbehang 450 Glad bestellen bij Verfwinkel.nl
ProGold Glasweefselbehang 450 Glad bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over glasweefselbehang of een van onze andere producten? Mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Ondergrond Stuc- / Pleisterwerk
Soort Behang
Toepassing Voor binnen
Rendement 50 m2
Merk ProGold
Levertijd Op voorraad

ProGold Glasvlies 450 Glad - 50 x 1 meter bestand(en) downloaden

Recent bekeken producten

€ 88,95

€ 79,17

€ 0,97

€ 0,78

€ 3,95

€ 3,16

€ 5,44

€ 4,35

Top