• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Perfax Ready & Roll Vlieslijm

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Perfax Ready & Roll Vlieslijm productinformatie

  • Direct klaar voor gebruik
  • Goede hechting
  • Prettige verwerking
  • Snelle levering

Perfax Ready & Roll Vlieslijm bestand(en) downloaden

Perfax Ready & Roll Vlieslijm omschrijving

Perfax Ready & Roll Vlieslijm is een gebruiksklare lijm voor het verlijmen van alle soorten vliesbehang, snelbehang, smartpaper, non-woven behang of ander behang met vliesrug, op normaal absorberende ondergronden zoals o.a. steen, beton, stucwerk, gips en cement . Handige rechthoekige emmer voor roller of kwast.

Extra informatie over Perfax Ready & Roll Vlieslijm 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Perfax Ready & Roll Vlieslijm bestellen bij Verfwinkel.nl
Perfax Ready & Roll Vlieslijm bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze lijm of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Lijm
Merk Perfax
Levertijd 1 Werkdag

Perfax Ready & Roll Vlieslijm specificaties

Makkelijker kan niet Met Ready & Roll werk je snel en efficiënt. En belangrijker nog: het kan gewoon niet mislukken. Op de verpakking staat een duidelijk stappenplan. Op de plaatjes zie je precies hoe behangen moet. Zeer innovatief is de QR-code op de emmer. Wanneer je deze scant met je smartphone, zie je direct in een filmpje hoe eenvoudig behangen is. Dit filmpje en alle extra productinformatie zijn uiteraard ook op www.readyandroll.nl te vinden.

- Gebruiksklaar
- Direct op de muur
- Spatvrij
- Goed corrigeerbaar

Top