• Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle levering!
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Wijzonol SDT

Van hoog naar laag sorteren
Wijzonol SDT
 1. 12 jaar onderhoudsvrij
  Wijzonol LBH SDT Ultra Grondlak
  Wijzonol LBH SDT Ultra Grondlak
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  16 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Aanbieding
  Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak
  Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  145 reviews
  Vanaf Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Wijzonol LBH SDT Ultra

Glansrijk de beste basis voor kwaliteit! Bescherm je houtwerk buiten tot wel 12 jaar met het Wijzonol LBH SDT verfsysteem. Dit biedt glansrijk de beste basis voor kwaliteit en krijg je als schilder de ultieme glansprestatie voor het beste schilderwerk.

Wijzonol SDT

Met de speciaal ontwikkelde Super Durable Technology wordt optimale bescherming geboden aan de steeds hogere eisen die het Nederlandse klimaat stelt aan een verflaag. Een unieke combinatie van grondstoffen zorgt voor een uitzonderlijk hoge aanvangsglans en langdurige glansbehoud met als resultaat 20% meer buitenduurzaamheid.

Wijzonol LBH SDT Ultra Grondlak

Deze universele, hoogvullende, grondlak is inzetbaar als grondlaag en als voorlak. Door je ondergrond te gronden met Wijzonol SDT Ultra Grondlak ben je zeker van een goed en duurzaam verfsysteem. Deze grondverf is glansprestatiebevorderend. Dat wil zeggen dat de Wijzonol LBH SDT Hoogglanslak nog langer zijn glansbehoud heeft door eerst te gronden met deze bijpassende grondverf. 
Wijzonol LBH SDT Ultra Grondlak is uiterst geschikt in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen. Door zijn hoogvullende karakter geeft deze Wijzonol grondverf voor buiten een strak en glad oppervlak, wat zorgt voor een buitenduurzaamheid tot 12 jaar.

Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglans

Nadat je de Wijzonol SDT Ultra Grondlak hebt aangebracht breng je 1-2 lagen Wijzonol SDT Ultra Hoogglanslak aan. Deze hoogglanzende aflak heeft een hoge aanvangsglans en een optimaal glansbehoud door de jaren heen. Hoe meer glansbehoud des te langer is de buitenduurzaamheid. Door het Wijzonol LBH SDT verfsysteem te gebruiken ben je voor jaren klaar met je buitenschilderwerk.

 

Wijzonol Grondverf voor buiten

Om ervoor te zorgen dat je buitenschilderwerk er weer jaren tegen kan is het belangrijk om een goed verfsysteem en hechting te creëren. Dat begint al met een goede grondverf. Deze is de basis van je schilderwerk en belangrijker dan men vaak inschat. Bezuinig niet op de grondverf, maar zorg voor de juiste grondverf bij je ondergrond én bij je afwerklaag.

 Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglans en grondverf online bestellen?

Wijzonol LBH SDT bestel je, in je favoriete kleur, eenvoudig en voordelig op verfwinkel.nl.  Wil je snel aan de slag? Geen probleem! Wijzonol SDT Ultra Hogglans en SDT Grondlak worden uit voorraad en in vrijwel elke kleur geleverd en met liefde voor je gemengd met de originele Wijzonol mengpasta’s. Daardoor heb je snel de meest duurzame buitenverf in huis. Weet je niet goed hoe je je schilderklus moet aanpakken?  Ook daarbij helpen we je graag. Onze verfexperts van de klantenservice voorzien je graag van een professioneel verfadvies afgestemd op jouw verf-project. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Via deze nieuwsbrief vallen we je niet lastig, maar voorzien we je van informatie over Wijzonol en onze nieuwste producten, ontvang je schildertips o.a. over het aanbrengen van grondverf en blijf je op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.