Adventsdeals! Tot en met 24 december dagelijks een nieuw schildercadeautje.

Adventsdeals! Tot en met 24 december dagelijks een nieuw schildercadeautje.

 • Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle levering*
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Wijzonol Buitenlak

Van hoog naar laag sorteren
Wijzonol Buitenlak
 1. Wijzonol Aqua Blank
  Wijzonol Aqua Blank
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Wijzonol 4SO Hoogglanslak - Urethan Alkyd
  Wijzonol 4SO Hoogglanslak - Urethan Alkyd
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  4 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Wijzonol Aqua Hoogglans
  Wijzonol Aqua Hoogglans
  5 out of five star rating on Trustpilot
  3 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Wijzonol Aqua Zijdeglans
  Wijzonol Aqua Zijdeglans
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  5 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 5. Wijzonol Dekkend Hoogglanslak
  Wijzonol Dekkend Hoogglanslak
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  12 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 6. Wijzonol Dekkend Hoogglanslak 750 ml
  Wijzonol Dekkend Hoogglanslak 750 ml
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  11 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 7. Wijzonol Hoogglanslak - Terpentineverdunbaar
  Wijzonol Hoogglanslak - Terpentineverdunbaar
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  16 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 8. Aanbieding
  Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak
  Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  138 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 9. Aanbieding
  Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak
  Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  206 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 10. Wijzonol LBH Urethan Alkyd Zijdeglanslak
  Wijzonol LBH Urethan Alkyd Zijdeglanslak
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  46 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 11. Wijzonol Dekkend Zijdeglanslak - 750 ml
  Wijzonol Dekkend Zijdeglanslak - 750 ml
  5 out of five star rating on Trustpilot
  3 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 12. Wijzonol Dekkend Halfglans
  Wijzonol Dekkend Halfglans
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  19 reviews
  Vanaf Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Wijzonol Buitenlak

Wijzonol buitenlak is een uitstekende keuze wanneer je een lak voor buiten van een hoge kwaliteit zoekt. Deze producent heeft een goede reputatie onder consumenten, en dat is niet zonder reden. Wijzonol staat garant voor kwalitatieve en innoverende verfproducten waarmee je een duurzaam en oogstrelend eindresultaat kunt behalen. Zo ook als je voor een Wijzonol buitenlak kiest. Kies je voor Wijzonol als je buiten lak toe wilt toepassen, dan ben je gegarandeerd van een formidabele buitenduurzaamheid. Je hebt de keuze uit diverse kleuren en glansgraden. Kijk gerust eens rond binnen ons aanbod en ontdek jouw ideale Wijzonol buitenlak product.

Over Wijzonol Buitenlak

Wijzonol bestaat al meer dan 100 jaar en is hierdoor één van de meest ervaren producenten op het gebied van verfproducten. Zij lopen altijd voorop op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen en leveren hierdoor continu producten van een hoge kwaliteit af. Daarom zit je bij dit verfmerk altijd goed, wat je ook zoekt. Naast muurverf en lakken voor binnen kun je ook voor een buitenlak bij Wijzonol terecht. De kwaliteit van deze producten staat buiten kijf, waarbij je bij Verfwinkel.nl de keuze hebt uit een ruim kleurenassortiment. Laat jouw Wijzonol Buitenlak mengen in de kleur die jij voor ogen hebt.

Wijzonol buitenlak aanbieding

Op zoek naar een aanbieding voor Wijzonol buitenlak? Bij Verfwinkel.nl is er altijd wel een mooie korting te ontdekken. Hierbij kun je kiezen voor lakken in verschillende glansgraden, bijvoorbeeld Wijzonol buitenlak hoogglans. Zo bepaal je zelf de uitstraling van de verf. Bij Verfwinkel.nl heb je ruim de keuze als het gaat om Wijzonol buitenlakken. Hieronder zetten we een aantal opties voor je op een rij:

Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak is een aflak met een formidabele buitenduurzaamheid die geschikt is voor 4-seizoenen onderhoud. Deze goed dekkende lak is prettig te verwerken en behoudt uitstekend zijn glans. Naast (voorbehandeld) hout kan dit product ook op metaal en kunststof worden aangebracht. Het eindresultaat heeft een lange levensduur.

Wijzonol Dekkend Hoogglanslak is een goed dekkende Wijzonol buitenlak die universeel toepasbaar is. Zo kan het ook toegepast worden op nieuw, onbehandeld hout, bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Dit prettig te verwerken product vloeit uitstekend en beschikt over een uitstekende buitenduurzaamheid.

Wijzonol Aqua Hoogglans is een lak op waterbasis die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Dit product is goed vullend, versterkt met polyurethaan en het is hand- en huidvetbestendig. Deze prettig te verwerken lak heeft een lange opentijd en is prettig om te verwerken.

Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak is een goed dekkende lak voor buiten die beschikt over een uitmuntende buitenduurzaamheid. Deze duurzame aflak kan het hele jaar verwerkt worden, behoudt uitstekend zijn glans, is prettig om te verwerken en zorgt voor een goede kantendekking. Dit product kan toegepast worden op voorbehandeld hout, metaal en kunststof.

Wijzonol LBH Urethan Alkyd Zijdeglanslak is een goed dekkende aflak voor buiten die geschikt is voor 4-seizoenen onderhoud. Dit goed vloeiende product kan het hele jaar door verwerkt worden en kan aangebracht worden op materialen zoals voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Deze lak behoudt uitstekend zijn glans en geeft een goede kantendekking, waaronder een buitenduurzaamheid van een hoog niveau gegarandeerd is.

Wijzonol buitenlak kleuren

Bij Verfwinkel.nl heb je de keuze uit een uitgebreid aanbod aan Wijzonol buitenlak kleuren. Hierbij kun je kiezen voor kleuren die Wijzonol zelf ontwikkeld heeft, bijvoorbeeld Antiekgroen, Zachtgrijs, Creme, Warmterra, Geldersblauw en Purperviolet uit de Wijzonol Beste van Buiten kleurcollectie. Maar je kunt ook kiezen voor een tint uit een andere verfcollectie, bijvoorbeeld een RAL kleur. Op dit moment is een Wijzonol buitenlak met RAL 9010 als kleur populair. De naam van deze kleur is Zuiver Wit. Zo zijn er nog veel meer kleuropties waar je uit kunt kiezen bij Verfwinkel.nl.

Een kleur voor je Wijzonol buitenlak kun je eenvoudig en snel online selecteren. Ten eerste ga je naar de pagina van het product dat je wilt bestellen. Hier bestel je een hoeveelheid, waarbij je bij de meeste producten de keuze hebt uit verschillende volumes. Vervolgens klik je op Kies een Kleur, waarbij je kunt kiezen uit vele kleurcollecties. Selecteer een kleur, bestel en ga aan de slag met jouw Wijzonol buitenlak.

Wijzonol of Sikkens buitenlak

Binnen het ruime aanbod van Verfwinkel.nl zijn verschillende merken te vinden die hun eigen buitenlak producten aanbieden. Naast Wijzonol buitenlak kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een buitenlak van Sikkens. Beide verfmerken staan bekend om hun kwalitatief hoogstaande producten. Ze produceren duurzame lakken die beschikken over een uitstekende buitenduurzaamheid, ondergronden bescherming bieden, hun glans en kleur behouden en zorgen voor een mooi eindresultaat. Een keuze voor één van deze merken is dus altijd goed. Waar je ook voor kiest, je bestelt jouw Sikkens of Wijzonol buitenlak bij Verfwinkel.nl.