• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Wijzonol Aqua

Wijzonol Aqua

€ 83,51

€ 44,26

€ 64,07

€ 39,08

€ 84,22

€ 51,37

€ 63,80

€ 41,47

€ 49,85

€ 32,40

€ 54,55

€ 35,46

€ 78,30

€ 50,90

€ 52,85

€ 42,28

Wijzonol Aqua

Wijzonol Aqua verf is zoals de naam al zegt verf op waterbasis. Dit wil zeggen dat deze verf waterverdunbaar is. Verfwinkel kiest voor Wijzonol verf op waterbasis, omdat Wijzonol voor betaalbare en goede kwaliteit staat. Het Wijzonol Aqua assortiment bevat alle typen verf, van grondlak tot hoogglans- of zijdeglanslak.

Wijzonol Aqua Zijdeglans

Deze zijdeglans lak voor binnen is kras- en slijtvast en daardoor uiters geschikt voor al het schilderwerk in je huis. Met de Wijzonol Aqua Zijdeglans lak bescherm je je schilderwerk langdurig tegen de krassen, handvet en slijtage. Deze zijdeglans lak op waterbasis is dus perfect voor je binnendeuren die veel gebruikt worden, het kozijn dat beschadigd is of de trapleuning die veel handjes te verduren heeft. Maar ook voor je meubels, plinten, keukentafel niet. Keukenkastjes schilderen? Dan is de Wijzonol Aqua Zijdeglans het product. Welke klus ga jij doen met Wijzonol Aqua Zijdeglans?

Wijzonol Aqua Corrosiewerende Primer

Wijzonol Aqua Corrosiewerende Primer is naast roestwerend ook isolerend. Daarom is deze grondverf onmisbaar op je verfschap. Wijzonol Aqua Corrosiewerende Primer isoleert bloedende houtsoorten, heeft een roestwerende werking op staal en ijzer en hecht daarnaast ook nog eens perfect op andere ondergronden zoals aluminium, koper en kunststof (hard pvc). Deze primer is universeel overschilderbaar. 

Wijzonol Aqua Hoogglans

Het hele AQUA assortiment bestaat uit verschillende producten, van vloerverf tot lakken in verschillende glansgraden. Naast de Wijzonol Aqua Zijdeglans is er ook een hoogglans lak op waterbasis namelijk de Aqua Hoogglans. Deze lak heeft optimale verwerkingseigenschappen en geschikt voor vele ondergronden die je van een mooie glans wil voorzien. Denk hierbij aan kozijnen, ramen, deuren, leuningen en leidingen zowel binnen als buiten. 

Wijzonol Aqua online bestellen?

Wijzonol Aqua bestel je, in je favoriete kleur, eenvoudig en voordelig op verfwinkel.nl.  Wil je snel aan de slag? Geen probleem! Wijzonol aqua wordt uit voorraad en in vrijwel elke kleur geleverd en met liefde voor je gemengd met de originele Wijzonol mengpasta’s. Daardoor heb je snel je Wijzonol Verf in huis. Weet je niet goed hoe je je schilderklus moet aanpakken?  Ook daarbij helpen we je graag. Onze verfexperts van de klantenservice voorzien je graag van een professioneel verfadvies afgestemd op jouw verf-project. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Via deze nieuwsbrief vallen we je niet lastig, maar voorzien we je van informatie over Wijzonol en onze nieuwste producten, ontvang je schildertips o.a. over het aanbrengen van grondverf en blijf je op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.

Altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Top